Forspoken kommer att bli ett av de nästa spelen i början av 2023. För att övertyga spelare som fortfarande är tveksamma har Square Enix släppt en ny spelvideo.

 

Forspoken presenterar sin parkour på video

Hjältinnan Frey Holland, spelad av Ella Balinska ( Resident Evil Netflix-serien, Charlie’s Angels…), återgår till tjänst för en detaljerad presentation av parkour. En stor mekaniker för strid och rörelse i Forspokens värld. Och för detta ändamål har vår unga magiker en rad färdigheter.

 

Med ”Dash” kan hon vandra i full fart… förutsatt att hon har en tillräcklig uthållighetsmätare. Färdigheten ”Fuser” låter dig springa ännu snabbare, samtidigt som du frigör energi och laddar upp uthålligheten. ”Dash” kommer att finnas där så att du kan accelerera genom att hoppa från marken, utan att förbruka uthållighet. I alla tre fallen finns det utrymme för förbättringar. Du kan verkligen minska konsumtionen av uthållighet eller förbättra återhämtningen med trolldomsutmaningar.

 

Här är de andra förmågorna som finns i Forspoken:

 

  • ”Flyta” för att falla från mycket högt utan att bli skadad
  • ”Propel yourself” för att skapa ett magiskt rep för att ta skydd eller nå områden som normalt är otillgängliga
  • ”Klättra” för att gå vidare på olika vertikala ytor
  • ”Klättra” för att skapa fantomklättringshåll och nå de högsta topparna

Vi sparade det bästa till sist med ”Glisser”. En färdighet som skapar en magisk hoverboard (namn på zeus!).

Lämna ett svar