Förväntad av spelare, version 3.2 av Genshin Impact  kommer mycket snart. Detta tillför uppenbarligen nya element till spelet: karaktärer, banners, uppdrag och evenemang, bland annat. Communityn undrar alltså från vilken tidpunkt det kommer att vara möjligt att upptäcka och spela version 3.2 av Genshin Impact.

Vilken tid släpps Genshin Impact Update 3.2?

Som tillkännagavs under den senaste livestreamen kommer Genshin Impact-uppdatering 3.2 att gå live onsdagen den 2 november 2022. Den här gången startar underhållet runt  23.00-12.00 (fransk tid). Som ett resultat kommer spelare inte att kunna ansluta till spelet på några timmar. Uppdateringen kommer att vara tillgänglig för nedladdning vid den tidpunkten (om du inte har tillgång till förnedladdning). Beträffande denna version 3.2, beräknas varaktigheten av serverunderhållet  till 5 timmar. Därför bör servrarna normalt öppna igen runt 04:00 till 05:00 (fransk tid), om allt går som det ska.

När det gäller innehållet i den här nya uppdateringen vet vi att version 3.2 kommer att introducera nya spelbara karaktärer, nämligen Nahida och Layla. Dessutom, efter dess utplacering, kommer vi att kunna upptäcka ett nytt Archon-uppdrag, som bör avsluta bågen på Sumeru-regionen, men också nya händelser.

Genshin Impact Update 3.2 Förnedladdning

Som indikeras via ett nyligen inlägg på det officiella Twitter-kontot, är det redan möjligt att förnedladda Genshin Impact update 3.2, särskilt på smartphones och PC. Kom ihåg att utvecklingsstudion som ansvarar för titeln, HoYoverse (tidigare miHoYo), gjorde den här funktionen tillgänglig i slutet av maj i år. Observera dessutom att om du är på PC kan du fortsätta spela under förnedladdningen. Vilket tyvärr inte är fallet på smartphones.

Förnedladdning är tillgänglig
Kära resenärer,

Förnedladdningsfunktionen är nu tillgänglig på mobila och PC-plattformar.
Här för att se detaljerna: https://t.co/bIRPAWXLyf #GenshinImpact pic.twitter.com/993hscEGfK

— Genshin Impact FR (@genshinimpactfr) 31 oktober 2022

Vi ses den 2 november för att upptäcka version 3.2 av Genshin Impact. Som en påminnelse är appen tillgänglig på PC, PS4, PS5 och iOS- och Android-enheter. Observera också att du kan samla in några bonusar tack vare byteskoderna.Lämna ett svar