Pokémon Scarlet & Pokémon Violet, som kommer ut i slutet av 2022, är efterlängtade av spelare. De senare kunde nyligen upptäcka en helt ny trailer  som presenterar spelet såväl som de två legendariska Pokémonerna, Koraidon och Miraidon. Idag avslöjades ytterligare en information.

Faktum är att vi nu vet vikten av Pokémon Scarlet & Pokémon Purple. Enligt den senaste informationen som delas och finns tillgänglig på spelsidorna, från Nintendo eShop, Pokémon Scarlet  & Pokémon Purple bör väga ungefär 7 GB. Denna siffra tar förmodligen inte hänsyn till vikten av ett eventuellt Day One-plåster. Observera också att detta också kan ändras, härifrån till den officiella versionen av programvaran. Om så är fallet kommer vi givetvis att hålla dig informerad.

Men medan de väntar på den officiella releasen av Pokémon Scarlet & Pokémon Violet kan spelare redan förbereda och frigöra lite lagringsutrymme på sin Nintendo Switch, om det behövs.

Som en påminnelse kommer Pokémon Scarlet & Pokémon Purple att erbjuda en öppen värld, som består av flera städer att upptäcka, och kommer att innehålla nya huvudpersoner, som Menzi. Spelare kommer att kunna träffa nya Pokémon och måste välja mellan följande förrätter: Poussacha (växt), Chochodile (eld) och Coiffeto (vatten). Koraidon är den legendariska Pokémon från Scarlet-opus, medan Miraidon kommer att hittas på Pokémon Violet.

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet kommer att finnas tillgängliga från den 18 november, exklusivt på Nintendo Switch. Om du undrar vad skillnaderna mellan de två versionerna är, vet att vi har skapat en sammanfattande artikel  om detta ämne.

Lämna ett svar