Prenumeranter på Amazons tjänst kan dra fördel av vissa bonusar, varje månad, tack vare Prime Gaming- delen. Förutom att återställa föremål för många spel (Apex Legends, VALORANT, LoL, Fall Guys, etc.), erbjuds flera spel. Väldigt ofta har vi att göra med indiespel, men väldigt bra, men då och då finns mer välkända produktioner, även triple A, med i spelet.

Detta kommer att vara fallet för denna månad november 2022, som fortfarande erbjuder oss en Fallout-produktion, som åtföljs av sex andra spel, inklusive några nuggets.

Prime Gaming-spel för november 2022

Således hittar vi, överst på notan,  Fallout: New Vegas, i dess Ultimate-version. Även om det släpptes 2010, är ​​avsnittet, som utspelar sig efter Fallout 3, fortfarande mycket uppskattat av communityn, som ägnar stöd och villkorslös kärlek till det, vilket framgår av de stora moddarna som har släppts de senaste åren. Du kommer att kunna upptäcka i synnerhet en helt ny miljö.

Detta är inte det enda stora spelet som erbjuds i november, eftersom vi också kommer att kunna njuta av WRC 9, ett spel avsett för rallyentusiaster. Släppt 2020, den senare erbjuder många specialerbjudanden för ännu större realism än sina föregångare. För resten, här är listan över spel för den här oktober månad att återhämta sig gratis:

  • Indiana Jones och det sista korståget
  • Anläggning 47
  • Etherborn
  • Viskande Willows
  • Sista dagen i juni

Hur får man de spel som erbjuds på Prime Gaming i november 2022?

För att hämta dem behöver du bara gå till den dedikerade sidan  och gå till botten, där spelen är tillgängliga. Du behöver sedan bara klicka på ”Återställ” för att lägga till den i ditt bibliotek. Var dock försiktig, du kommer att få en kod att ange på Origin och GOG för vissa spel.

Om du är intresserad av erbjudandet, men du inte är en prenumerant på Prime Gaming- programmet, vet att det är en gratistjänst via Amazon Prime, vilket gör att du kan få alla bonusar för det senare. Vad mer, vet att Amazon erbjuder att testa prenumerationen gratis under en period av 30 dagar.Lämna ett svar