Tittare som njuter av TV-serien The Witcher väntar ivrigt på uppföljaren till äventyren Geralt of Rivia, Yennefer och Ciri, berättade i säsong 3, som kommer 2023 på Netflix. Tyvärr är detta sista säsongen för Henry Cavill (Superman).

Förra helgen indikerade skådespelaren faktiskt, i en publikation på sitt Instagram-konto, att han inte längre skulle låna ut sina funktioner till Geralt de Riv, efter säsong 3. Det här är Liam Hemsworth (Hunger Games, Independence Day: Resurgence) som kommer att ersätta honom och som vi därför kommer att se som Witcher från säsong 4. Henry Cavill sa om detta ämne:

[…] Min resa som Geralt of Rivia har varit fylld med både monster och äventyr, och tyvärr kommer jag att lägga ner min medaljong och svärd för säsong 4. I mitt ställe kommer den fantastiska Liam Hemsworth att återuppta rollen som den vita Varg […]

   Se detta inlägg på InstagramEtt inlägg delat av Henry Cavill (@henrycavill)

För närvarande vet vi inte mer och vi vet inte de verkliga orsakerna till Henry Cavills avgång, som nyligen meddelade att han återupprepade sin roll som Clark Kent / Stålmannen.Lämna ett svar