Pooler i Marvel Snap

Som du kanske har märkt har vissa spelare inte samma kort som du i Marvel Snap, när du redan har ganska många. Det kan bero på flera anledningar, men en av dem är poolen du befinner dig i. För närvarande finns det tre pooler i Marvel Snap, som ger dig tillgång till specifika kort.

Hur känner man till sin pool?

Till exempel, om du är i pool 1 kan du normalt inte få kort från pool 2 och 3. Detta kräver att du går vidare i din samlingsnivå (se nedan). Pool 1 är för alla spelare med en samlingsnivå under 214. Pool 2 inkluderar denna nivå mellan 222 och 474, medan du utöver det är i pool 3, den högsta.

Dessutom kan varje pool ha sin egen meta, beroende på de kort som erbjuds, men framför allt beroende på ditt sätt att spela, de kort du har och din samhörighet med dem. När det gäller pool 1, den där vi tar spelet i hand, erbjuder vi dig en nivålista över de bästa kortlekarna.

Hur får jag upp samlingsnivåer?

Så du kommer att hålla med om att det som är viktigt för att få bättre kort, åtminstone kort från den högre poolen, är att förbättra din samlingsnivå, vilket är ganska enkelt. Uppgradera bara dina kort, med krediter och boosters. När det gäller krediter så tjänar du dem helt enkelt genom uppdrag, men du kan även återvinna dem gratis via butiken. Booster tjänas genom att spela, efter varje spel, och ibland genom progressionssystemet för samlingsnivån.

BildBild

Så om du vill nå en högre nivå av insamling behöver du bara kedja kortuppgraderingarna. Var dock försiktig, det blir dyrare och dyrare.

Hur som helst, tveka inte att insistera på flera spel med kortleken du har, för att känna till den väl, innan du eventuellt justerar den med andra kort, de du just har låst upp till exempel.

Lämna ett svar