Mot kampfans kan inte vänta på tillkännagivandet av nästa NetherRealm-titel. Och dessutom, vad blir det? Mortal Kombat 12 eller Injustice 3 ?

 

Mortal Kombat 12 eller Injustice 3? svårt svårt att välja

Otydligheten råder kring nästa produktion av NetherRealm Studios. I januari förra året avfärdade journalisten Jeff Grubb alla nya licenser från utvecklarna eller ryktet om ett Marvel-spel på kort / medellång sikt. Nej för honom, studion skulle prioritera Mortal Kombat 12 framför Injustice 3 av rent ekonomiska skäl. Med tanke på försäljningen av MK11, som är den största hiten i serien tillsammans med Mortal Kombat X, är det en säker satsning som ganska garanterat kommer att göra lika bra eller ännu bättre.

 

När Mortal Kombat lanserades för nästan 30 år sedan trodde jag aldrig att det skulle bli den franchise den är idag med över 73 miljoner sålda spel. Vi har några av de mest passionerade fansen i världen och vi uppskattar det stöd de har visat oss genom åren.

Ed Boon när han tillkännager försäljningssiffror för Mortal Kombat 11.

Är det detta projekt som kommer att prioriteras? Ett klart, distinkt och exakt svar finns ännu inte på agendan. Ed Boon, producent av franchisen, föredrog att vara lite retad på Twitter. På frågan om en användare som ville ha en ledtråd om det framtida spelet i NetherRealm Studios, svarade han:

Det blir Mortal Kombat 12 eller Injustice 3.

 

Om du har bråttom att hitta serien kommer den tillbaka 2023 med en RPG.

Lämna ett svar