Det är inte första gången som Rainbow Six Siege deltar i samarbetet, eftersom det redan har varit fallet med Rick & Morty eller till och med Splinter Cell till exempel. Och mer generellt är det vanligt, vilket bevisas av CODBall-läget i Call of Duty Modern Warfare 2 för att surfa på populariteten hos kända fotbollsspelare över hela världen. Men ibland är dessa crossovers… ska vi säga… lite besvärliga, även om vissa fans säkert kommer att bli glada.

 

NieR Automata X Rainbow Six Siege är speciell

Detta är återigen fallet här med Rainbow Six Siege som drar ut ett nytt NieR-skinn ur ärmen. Efter ett lite överraskande skin på Maverick är det Ianas tur att ha rätten till sin exklusiva outfit i färgerna 2B, en av huvudpersonerna i NieR Automata. Haken är att huden återigen ser mer ut som en JapanExpo-cosplay än en riktig framhävning av de två karaktärerna. Det här samarbetet får dig i alla fall att skratta och du måste bara ta en titt på kommentarerna under tillkännagivandets tweet för att inse det.

 

Detta nya Elite Pack för Iana kommer därför att innehålla ett legendariskt 2B-skinn, vapencamos och några andra kosmetiska föremål.

 

 

Lämna ett svar