Med lanseringen av Warzone 2.0 den 16 november, gratis att spela på PC, PlayStation och Xbox, är entusiasmen kring titeln på topp. Hundratusentals spelare har provat upplevelsen, som erbjuder många nya funktioner jämfört med Warzone. Naturligtvis förlitar sig Activision på engagemang från dess community för att titeln ska hålla, och detta involverar också organisering av turneringar, såsom Lords of Warzone 2.0. Den prestigefyllda turneringen kommer återigen att sätta mästare inom Call of Duty-licensen och offentliga personer framåt, för slagsmål som redan lovar att bli episka. För att inte missa något, här är datumet för den första Lords of Warzone 2.0 och detaljerna om lagen, bland annat.

Premier tournoi Lords of Warzone 2.0

Om du vill följa den här turneringen och inte missa något måste du åka till Twitch från och med den 25 november klockan 19.00. Uppenbarligen har turneringen utvecklats, precis som Warzone 2.0 där några av dess koncept granskades.

Vilka lag för Lords of Warzone 2.0?

Som ni måste veta blandar lagen innehållsskapare och personligheter, här fotbollsspelare. Angående grupperingen av lag, här är den planerade organisationen:

Lag 1

 • Skyroz (kapten)
 • NobuSpartan
 • Mabzouel
 • André-Pierre Gignac (UANL Tigers)

Lag 2

 • Lowan (kapten)
 • Risken
 • Melinux
 • Maxime Lopez (Sassuolo)

Lag 3

 • Chow (kapten)
 • ESK
 • Lriaa
 • Alexis Flips (Reims)

Lag 4

 • Zack Nani (kapten)
 • BigNeo
 • Zylwer
 • Jean-Clair Todibo (Nice)

Lag 5

 • Phyzik (kapten)
 • Mystk
 • LittleBigWhale
 • Irvin Cardona (Brest)

Lag 6

 • Pinkgeek (kapten)
 • Punkill
 • Ayzen
 • Yehvann Diouf (Reims)

När det gäller fastställandet av klassificeringen ger varje eliminering 1 poäng till laget. Om du vinner spelet kan du få 30 poäng, sluta tvåa 15 och slutligen fullborda pallen ger dig 10 poäng. Spelaren med det högsta antalet eliminationer under ett spel kommer att ha rätt till en speciell trofé för att markera sin prestation. Slutligen, notera att det totala kontantpriset toppar på €35 000.

Som en påminnelse kan Warzone 2.0 laddas ner gratis på alla plattformar.

Lämna ett svar