Utöver de galna kampanjerna för Black Friday visade Microsoft Store under en kort period ett Forza Horizon 5-paket till ett helt otrolig pris. Tyvärr har felet åtgärdats…för alla.

 

Forza Horizon 5 och 4 till 70 cent, det är det inte

Om du har konsulterat vår artikel i tid kanske du har kunnat dra nytta av denna megabra plan. Ett Forza Horizon 5, 4-paket med alla sina DLC:er för mindre än en euro. En stor Microsoft Store-misstag som snabbt åtgärdades för att återställa det verkliga priset. Cirka 70€ istället för 70 cent, vilket inte är riktigt samma sak. Ett otroligt erbjudande för de som tog tag i det i tid. Eller inte.

ResetERA- medlemmen Wonky Mump fick detta meddelande ovan från Microsoft Store. Ett e-postmeddelande som berättar mycket dåliga nyheter: hans köp på 70 cent har återbetalats.

 

Vi har återbetalat köpet du gjorde den 17 november 2022. Du bör se de 70 cent som krediteras ditt konto inom kort.

På ett ögonblick var megaaffären för Forza Horizon 5, 4 premium-paketet och alla DLC:er borta. I diskussionen rapporterar flera andra personer att de också har haft denna anmälan. Det var tyvärr ett möjligt utfall inför detta kolossala prisfel.

Lämna ett svar