Genshin Impact  är på väg att välkomna version 3.3. Mycket efterlängtad av spelare, nästa uppdatering kommer att avslöjas mer under en presentation livestream. Dessutom vet vi nu datum och tider för sändningen av livestreamen som presenterar version 3.3 av Genshin Impact.

Genshin Impact Version 3.3 Livestream Datum och tider

Som meddelats, särskilt via ett inlägg på spelets Twitter-konto, är livestreamen som presenterar version 3.3 av Genshin Impact planerad till den 25 november 2022. Som ni säkert redan vet kommer eventet att sändas på de vanliga kommunikationskanalerna, nämligen YouTube och Twitch. Som ett resultat kommer spelare att kunna följa denna livestream från 13.00 (fransk tid) på Twitch och från 17.00 (fransk tid) på YouTube den 25 november.

Kom ihåg att, enligt den senaste informationen som delas av HoYoverse, kommer version 3.3 av Genshin Impact att ge två nya spelbara karaktärer : Le Nomade (tidigare känd som ”Scaramouche”) och Faruzan. Men som vanligt bör den här uppdateringen introducera nya händelser och uppdrag, bland annat.

Version 3.3 Förhandsvisning av specialprogram

Kära resenärer,
det är dags för tillkännagivandet! Specialprogrammet för Genshin Impacts nya version kommer att ha premiär på den officiella Twitch-kanalen den 25/11/2022 klockan 07:00 (UTC-5)!
>>> https://t.co/iSfDaE9QnE #GenshinImpact pic.twitter.com/TYiHbWnUVB

— Genshin Impact (@GenshinImpact) 23 november 2022

 

Hur ser man Genshin Impact version 3.3 livestream?

Som tidigare rapporterats kommer Genshin Impact version 3.3 livestream att sändas på både Twitch och YouTube. För att följa evenemanget, gå helt enkelt till Genshin Impact-kanalerna, från nämnda plattformar:

Vi ses den 25 november för att få reda på allt om version 3.3 av Genshin Impact. Som en påminnelse är titeln miHoYo/HoYoverse tillgänglig på PC, PS4, PS5 såväl som på smartphones (iOS och Android). Observera också att du kan samla in några bonusar tack vare byteskoderna.

Lämna ett svar