God of War Ragnarok erbjuder precis tillräckligt med innehåll för att inte överväldiga spelaren, eller omvänt, lämna honom kvar. Men väntas rabben fortfarande under de kommande månaderna?

 

Version och DLC för God of War Ragnarok?

Mellan uppdragen i huvudintrigen, sidouppdragen inklusive en som döljer en rörande hemlighet och andra bieffekter, har God of War Ragnarok något som håller dig sysselsatt i långa timmar. Men nu, som ofta när ett spel är av kvalitet, undrar vissa om upplevelsen skulle kunna utökas lite längre via en DLC. Har det här alternativet valts eller är det under diskussion?

 

I teorin är det komplicerat för med det här avsnittet fullbordar Santa Monica den nordiska bågen som startades av den tidigare titeln. Ett val som tagits av studion som övervägde att kunna komma med en slutsats efter två matcher. Och de som kom till slutet kunde se att så var fallet.

 

Det finns flera anledningar: en av de viktigaste är att den första nordiska krigsguden tog oss 5 år att utvecklas. Jag vet inte hur lång tid den andra kommer att ta – jag tvekar, jag tror att det kommer att handla om samma sak – och om vi föreställer oss att behöva göra en tredje samtidigt kommer vi fram till en cykel femton år att berätta en och samma historia. Jag tycker att det är alldeles för långt. Och med tanke på var vi var med Eric och hela laget, tänkte jag att vi kunde avsluta med en andra match, för kärnan i vår historia är egentligen relationen som förenar Kratos och Atreus.

Enligt Eric Williams, regissör för God of War Ragnarok, borde det inte finnas någon DLC.

Jag vet inte. Det här spelet är enormt. Vi lade allt vi hade i den, så jag skulle inte räkna med det.

Eric Williams lors du Spoilercast av Kinda Funny Games (via PlayStationLifeStyle ).

Nyligen erkände regissören också att han skulle älska att återuppliva en kult japansk franchise.

Lämna ett svar