Hellblade 2 har varit väldigt diskret sedan tillkännagivandet vid Game Awards 2019. Xbox Series-konsolens exklusivitet har försenats med tanke på hälsosituationen som har bromsat utvecklingen. Där Ninja Theory uppenbart kommunicerade om dess framsteg för det första spelet, har dess uppföljare varit tyst i några månader. Den här veckan återkommer den brittiska studion med lugnande nyheter, men som kommer att göra dem som hoppades på ett mycket snart släpp besvikna.

 

Utvecklingen av Hellblade 2 går bra

Utvecklingen av Hellblade 2 har precis passerat ytterligare en viktig milstolpe. Även om uppföljaren till Senuas äventyr inte har pratats om igen sedan dess retsamma spelsvit på The Game Awards 2021, annat än när den hamnade i hjärtat av en kontrovers, ser saker uppåt. accelerera internt. Ninja Theory har meddelat att hela motion capture-delen är officiellt över. Med andra ord har utvecklarna alla verktyg som behövs för att korrekt animera karaktärerna, mellansekvenserna, attackerna, undvikandet och andra element.

 

 

Med andra ord, det återstår bara för den brittiska studion att modellera och införliva rörelserna eller till och med ansiktsuttrycken som kroppsliga för skådespelarna i Hellblade 2. Saker och ting rör på sig, men vad betyder denna information för släppdatumet? Svårt att säga i det här skedet eftersom allt beror på hur studion fungerar. Detta utesluter inte på något sätt möjligheten av en release 2023, men vi bör inte förvänta oss att se den anlända under de första månaderna nästa år. Den här nyheten ger dock hopp om en ny trailer vid Game Awards 2022 eftersom spelet alltid har dykt upp vid detta evenemang. Och vem vet, kanske kommer ett Hellblade 2 releasefönster äntligen att tillkännages?

 

Lämna ett svar