Liksom många kortspel erbjuder Marvel Snap en hel del konkurrenskraft. Oavsett om det handlar om att samla kort eller att gå vidare i leden är konkurrensen mycket närvarande. Och dessutom undrar en del hur man uppnår en högre rang, för att bland annat låsa upp nya belöningar.

Hur får man nivåer snabbt i rankad?

Om du precis har börjat på Marvel Snap och vill utvecklas snabbare i rankad, behöver du inte göra något annat än att vinna, förutom att använda ”Snaps”. I själva verket, som det förmodligen förklarades för dig under dina första spel, är det möjligt att öka dina vinster i ”kuber” efter spelet, om du vinner det. Genom att klicka på ”Snap” längst upp på skärmen ökar du din vinst av kuber i slutet av spelet, genom att dubbla dem. Varje motståndare kan dubbla dem en gång, så du kan tjäna mellan 2, 4 och 8 kuber i slutet, vilket gör att du kan gå mycket snabbare i leden.

BildBildBild

För att få en nivå behöver du 10 kuber. Så om du är säker på dig själv, tveka inte att använda den berömda Snap, för att maximera dina belöningar. Var dock försiktig så att du inte använder Snap på måfå, eftersom om du förlorar spelet så förlorar du det angivna antalet kuber, även om du inte använde en Snap.

Om du någon gång hamnar i ett dåligt startat spel, och din motståndare använder en Snap, för att undvika att förlora för många kuber, vet att du kan dra dig tillbaka. Du kommer naturligtvis att förlora en del, men mindre än om spelet hade tagit slut.

Rankning i rankat läge är oberoende av dina framsteg, som är länkad till din samlingsnivå, vilket öppnar åtkomst till andra pooler. Du kan hitta mer information om Marvel Snap-pooler i en dedikerad guide.

Lämna ett svar