Mycket snart kommer Overwatch 2  att välkomna nytt innehåll. Utvecklarna på Blizzard har faktiskt planerat att lansera säsong 2 på titeln, i början av december. Dessutom kommer den nya tanken, Ramattra, snart att ansluta sig till Overwatch 2:s lista över spelbara karaktärer. Dessutom har Blizzard för avsikt att avslöja en gameplay-trailer för Ramattra denna lördag den 26 november.

Under tiden har spelarna något att glädjas åt. Flera inloggningsbelöningar och en dubbel XP-helg planeras för Overwatch 2. Här är datumen:

  • Inloggningsbelöningar
  • Från 22 till 26 november
  • Inloggningsbelöning: ”Fem fingrar” Scenentré för drottningen av Junkers.
  • Från 17 november till 2 december
  • Inloggningsbelöning: ”Vindblåst” sceningång för Kiriko
  • Weekend Double XP (EXP)
  • Från 24 till 28 november

Observera dessutom att utvecklingsstudion som ansvarar för titeln har planerat att avslöja färdplanen för säsong 2 av Overwatch 2, såväl som dess trailer, den 29 november. Ett nytt spelkort kommer att avslöjas den 2 december 2022, enligt information som delas i ett inlägg på licensens Twitter-konto.

📢DEN HÄR HELGEN 📢

Få en första titt på Null Sectors ledare i #Overwatch2 när Ramattras gameplay-trailer släpps den 26 november.

Håll utkik här: https://t.co/ovnGuqw1zi pic.twitter.com/mV8sHvDC4I

— Overwatch (@PlayOverwatch) 23 november 2022

Kom ihåg att Overwatch 2 är gratis och kan hittas på PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series och Nintendo Switch. Vår åsikt om spelet  är tillgänglig. Om du börjar på titeln Blizzard, vet att vi har sammanställt flera guider  som kan hjälpa dig, särskilt en lista över de bästa karaktärerna.

Lämna ett svar