På denna Black Friday erbjuder jätten Microsoft kontrollerna för sina senaste Xbox Series X/S-konsoler till ett otroligt lågt pris, med en rabatt på 20 € per par.

 

Varje november kommer Black Friday tillbaka med erbjudanden som är minst sagt lockande. Den här gången kommer han med flera av dessa erbjudanden som orsakar mycket oväsen på nätet. Erbjudanden på upp till -80% på alla typer av varor: telefoner, tv-apparater och ett oändligt antal högteknologiska produkter!

 

Bill Gates företag har vid detta tillfälle beslutat att avsevärt sänka priserna på sina officiella kontroller genom att erbjuda 17 % rabatt på de två mest eftertraktade modellerna (Robot White och Carbon Black). Och det är på FNAC:s hemsida som det händer! Grundmodellen, som är helsvart, finns med anledning av denna Black Friday, från 49,99 euro istället för 59,99 euro i normala tider. Robot White finns till samma pris, med 10 euro rabatt per styrenhet!

 

Observera att dessa officiella kontroller är de senaste versionerna. De följde med lanseringen av Microsofts Next gen-konsoler 2020.

20 % rabatt på vita Xbox-handkontroller20 % rabatt på Xbox Black-kontroller

De bästa kontrollerna på marknaden för denna Black Friday!

Onödigt att säga att kontrollerna i fråga är mycket uppskattade av Gameblog-gemenskaperna, tack vare deras behagliga grepp som beror på det halkfria materialet som finns på avtryckarna och på baksidan av handkontrollen.

Och ett av de bästa argumenten för dessa kontroller är utan tvekan anpassningen tack vare Xbox-tillbehör. Det är nu möjligt att helt anpassa knapparna på din handkontroll, eftersom det också är möjligt att ansluta ett headset tack vare dess 3,5 mm-uttag för att bli ännu mer fördjupad i dina tv-spel.

De erbjuder en autonomi på 40 timmar! Tillräckligt för att göra flera långa spelsessioner, oavsett om det är på konsolen, din PC eller till och med din telefon, eftersom den, som grädde på moset, är kompatibel med IOS OCH Android.

Lämna ett svar