Medan God of War Ragnarok är en hit, skämmer Santa Monica bort den genom att ta hänsyn till spelarnas feedback. Flera användare hade verkligen tagit upp det faktum att de inte kunde ändra svårighetsgrad under spelet. Många har verkligen bränt sina vingar när de försöker starta spelet i dess högre svårigheter och skulle snabbt ha blivit desillusionerade.

 

Otur, en bugg kan hindra vissa spelare från att ändra svårighetsgrad under spelet, vilket tvingar dem att fortsätta bita ihop tänderna eller starta om ett spel i ett enklare läge. Santa Monica identifierade dock snabbt problemet och rullade ut en patch för att åtgärda problemet. Så tänk på att sedan den 23 november är det nu möjligt att ändra svårighetsgrad i farten utan problem denna gång.

 

Dessutom fixar God of War Ragnarok patch 2.04 en bugg som kan få spelare att krascha när de öppnar vapenmenyn. En irriterande krasch, om än sällsynt, som inte längre är aktuell.

 

Två nya patchar därför, som läggs till de tidigare som distribuerats med 2.03 patchen. Den sistnämnda, å andra sidan, fixade en del progressionsrelaterade problem och en hel massa små misstag här och där.

 

God of War Ragnarok: Patch 2.04-anteckningar på PS5 och PS4

Allmän

  • Fixade ett fall där vissa spelare inte kunde ändra svårighetsgraden i spelet.

Stabilitet och prestanda

  • Fixade en sällsynt krasch som kunde inträffa i vapenmenyn.

Lämna ett svar