Marvel Snap är tillgängligt sedan oktober i tidig tillgång och har redan lite trevligt innehåll. Men den här är avsedd att utvecklas, speciellt från och med den här decembermånaden med den nya säsongen, som kommer att lägga till och komplettera möjligheterna i konstruktionen av däck.

Faktum är att ett av de viktigaste tilläggen för den här säsongen, som heter The Power Cosmic, är nya tokens. De kommer att ge tillgång till nya kort i butiken, för att lättare skaffa de sällsynta kort som du har problem med att samla in, för att perfekta din kortlek. Den goda nyheten är att dessa tokens erhålls genom att spela, genom progression i insamlingsnivån. Du kommer därför inte att bli frestad att betala för det, vilket bekräftar free-to-play aspekten av Marvel Snap, som inte är pay-to-win.

Parallellt kommer normalt två nya pooler att införas med denna säsong, pool 4 och 5. Dessa gör att du kan upptäcka sexton nya kort, av vilka de flesta har en högre sällsynthet än de vi redan kan stöta på, mestadels i pool 5, med fyra av de sex korten i denna pool ” 10 gånger sällsyntare ”. Men tack vare polletterna kommer du att kunna öka dina chanser att få ett av dessa kort, via butiken.

Bland korten som presenteras har vi Silver Surfer (kostnad 3, effekt 0) som ökar kraften på alla kostnad 3-kort med +3, mycket intressant därför. Äntligen kommer två nya platser att dyka upp, tillsammans med den nya säsongen, som ännu inte har något specifikt släppdatum, men som förväntas komma i början av december. Du kan se allt det och mer i videon nedan.

Om du är ny på Marvel Snap, har vi en lista över de bästa kortlekarna i Pool 1, och vi kommer också att gå igenom hur dessa pooler fungerar, om du inte är bekant med det.

Lämna ett svar