Du är förmodligen medveten om att det nya Pokémon-opuset, Pokémon Scarlet & Pokémon Purple, nyligen släpptes på Nintendos hybridkonsol. Titeln är en riktig kommersiell framgång, att döma av de senaste siffrorna som släppts.

Faktum är att Nintendo nyligen meddelade  att Pokémon Scarlet & Pokémon Purple redan har sålt mer än 10 miljoner exemplar världen över på bara tre dagar. Observera att av dessa 10 miljoner såldes 4,05 miljoner exemplar i Japan. Det finns dessutom en god chans att denna statistik kommer att utvecklas och klättra ytterligare under de kommande veckorna. Därmed satte Pokémon Scarlet & Pokémon Purple nytt rekord för Nintendo, det bästa spellanseringen i företagets historia.

Som en påminnelse, på Pokémon Scarlet & Pokémon Violet kan spelare möta och fånga nya Pokémon i den större regionen Paldea, inklusive legendariska Koraidon och Miraidon, för att bara nämna dessa två exempel. Titeln erbjuder också många aktiviteter, inklusive Tetacristal-räderna. De förrätter som finns tillgängliga på båda versionerna är Poussacha, Coiffeton och Chochodile.

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet är tillgängligt, exklusivt på Nintendo Switch, sedan 18 november 2022. Om du börjar ditt äventyr med titeln, vet att vi har förberett guider  som kan hjälpa dig.

Lämna ett svar