The Witcher 3 kommer att få en makeover på PC, PS5 och Xbox Series från den 14 december 2022. Den kostnadsfria uppgraderingen till nästa generation avslöjades i går kväll under en dedikerad stream och de första bilderna lämnade lite utrymme för tvivel: det grafiska steget framåt är uppenbart. Det tog bara några timmar för en första jämförelse att visas på webben för att visa oss omfattningen av förändringarna.

 

The Witcher 3 PS5 & Xbox Series jämfört med originalspelet

Den första jämförelsen av The Witcher 3 på PS5 och Xbox Series med originalversionen är här. Möjligheten att upptäcka omfattningen av de grafiska förbättringarna av denna helt gratis uppgradering för spelare av den gamla generationens konsoler och PC. Texturer och modeller i 4K, ray tracing, 60 bilder per sekund-läge, fotoläge, molnbesparingar, spelförbättringar, denna nya version kommer att erbjuda en hel arsenal av förändringar som syftar till att göra spelet vackrare men också trevligare att ta i hand.

The Witcher 3 jämför PS5 och Xbox-serien

Det är dessutom på denna första punkt som det väntas vid vändningen. Så är denna uppgradering ett riktigt tekniskt steg framåt? Dagens jämförelsevideo visar verkligen ett spel uppdaterat medan originalet tydligt började visa effekterna av tid. Texturerna hos alla karaktärer (huvud-, sekundär- och fiender) har omarbetats, liksom animationerna och ansiktsuttrycken har reviderats uppåt för att göra rollbesättningen mer trovärdig. Vi kommer uppenbarligen att behöva vänta på att kunna lägga vantarna på den här PS5- och Xbox Series-versionen av The Witcher 3 för att ha en slutgiltig åsikt, men det är mycket lovande.

 

Lämna ett svar