Eftersom Warzone 2.0  är en konkurrenskraftig Battle Royale, undrar vissa spelare vad som är det bästa vapnet att använda och särskilt hur man maximerar skadan och prestandan för detta vapnet. Vaznek  -9K  är en ganska populär maskinpistol. Därför ger vi dig några råd för att bygga själv ett bygge med detta vapen, med syftet att dominera lobbyerna i Warzone 2.0.

Bästa klass för Vaznek-9K Warzone 2

När det gäller Vaznek-9K handlar konstruktionen som beskrivs nedan huvudsakligen om horisontell och vertikal rekylkontroll, på bekostnad av lite rörlighet och hantering. Enligt vår mening kan det här vapnet vara intressant att spela om du har Overkill-förmånen, och därför ett assault/combat rifle i tillägg. Innan du detaljerar utrustningen, kom ihåg att detta är en personlig bedömning och att beroende på vilken spelare du har, kan det vara så att Vaznek-9K-bygget  som vi rekommenderar inte passar dig. Ändra gärna ett eller två element, om så är fallet.

Utrustning för Vaznek-9K i Warzone 2.0

  • Bouche → Bruen Pendulum
  • Canon  → SA Response III
  • Omfattning  → DF105 Reflexsökare
  • Bakre handtag  → Demo-X2 handtag
  • Crosse  → Crosse FT TAC-Elite

Warzone 2.0 - Vaznek-9k (byggd)
Observera att du mycket väl kan byta ut till exempel utrymmet för att välja att sätta ett magasin på vapnet. Vi rekommenderar också att du gör det om du känner behov, beroende på ditt andra vapen.

Förmåner och sekundärt vapen

För att fullända en Vaznek-9K-klass rekommenderar vi dig att i synnerhet välja ett paket inklusive Overkill-förmånen, för att utrusta dig själv med ett automatgevär eller ett stridsgevär som ditt första vapen. När det gäller taktisk utrustning beror det på dina vanor. På vår sida valde vi blixtar eller förlamning. Semtex-granater verkar också tillräckliga.

Naturligtvis, och som vi berättade ovan, kanske den här Vaznek-9K-byggnaden  inte är rätt för dig, men informationen ovan bör tillåta dig att njuta av en av de bästa versionerna av Vaznek-9K i Warzone 2.0.

Slutligen, kom ihåg att Warzone 2.0är tillgänglig gratis på PlayStation- och Xbox-konsoler, men även på PC (via Battle.net-startprogrammet och Steam-plattformen).

Lämna ett svar