” Blöder du? ”. Enligt denna senaste läcka kommer du snart att ta dig själv för Batman på det mest uppslukande sätt som möjligt: ​​i virtuell verklighet. Efter att ha arbetat på den mycket bra Marvel’s Iron Man VR, skulle Camouflaj-studion den här gången vända sig till DC-universumet genom att utveckla en titel på Dark Knight. Nyheten kan läsas via domstolsdokument från Federal Trade Commission angående META.

 

Batman i VR snart?

Filen i fråga delades av Janko Roettgers på Twitter (tidigare Variety-reporter):

 

 

Hoppsan: FTC avslöjade av misstag förekomsten av Camouflaj, en spelstudio som förvärvades av Meta i september, som utvecklar ett Batman VR-spel för Quest. https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.cand.398508/gov.uscourts.cand.398508.289.0.pdf

Jag utvecklade inte det, men FTC bad sedan domstolen att åtgärda den här läckan eftersom Meta hade berättat för byrån att det var något som företaget ansåg vara ”mycket konfidentiellt”.

Detta sammanfaller perfekt med rykten som tydde på att Camouflaj arbetade på ett nytt okänt AAA-projekt. Det är uppenbarligen inte det första VR-spelet i ämnet, men det är intressant att se att studior återigen är intresserade av Batman för att göra det till en VR-upplevelse som vi hoppas ska vara väldigt uppslukande. Med något annat än innehåll om Arkham-universumet redan sett och granskat från alla håll. Vi kan till exempel föreställa oss en titel som äger rum i staden Gotham, via en vidsträckt öppen värld (inom gränserna för det möjliga med virtuell verklighet).

Lämna ett svar