Bakom kulisserna förbereder sig Activision för att tillkännage en gratis helg för Call of Duty Modern Warfare 2.

 

Call of Duty Modern Warfare 2 gratis temporairement

Enligt information från Tom Henderson, via Insider Gaming, är Activision inställd på att tillfälligt erbjuda Call of Duty Modern Warfare 2 multiplayer. Förlaget planerar att anordna en gratis helg från torsdag 15 december till måndag 19 december. Datum som inte skulle väljas slumpmässigt.

 

Från och med den 14 december har Acti verkligen för avsikt att släppa en säsong 1 -uppdatering under mitten av säsongen. En uppdatering som logiskt sett välkomnar den remastrade versionen av Cargo-kartan. Om allt går som det ska, bör denna testversion också åtföljas av en dubbel XP-session samma helg.

 

Mer ovanligt, Call of Duty Modern Warfare 2 kan också, på ett okänt datum, ge efter för hajpen från VM i Qatar. Hur ? Genom att spela det Rocket League. Ett läge ”Call of Duty Ball” skulle planeras. I den senare skulle spelarna ta kontroll över fyrhjulingar för att göra mål genom att slå en enorm boll. Som hans modell, men med större fordon och en ballong.

 

Till lanseringen har Call of Duty Modern Warfare 2 exploderat rekord och borde till och med krossa Vanguard i Europa.

Lämna ett svar