Det var under en livestream, som sändes fredagen den 25 november 2022, som HoYoverse (tidigare miHoYo) presenterade version 3.3, kallad ”Freed Senses and Lost Identity”, som kommer till Genshin Impact. Under evenemanget delade utvecklingsstudion information om innehållet i den här nästa uppdateringen och särskilt datumet för installationen av programvaran.

När släpps Genshin Impact version 3.3?

Spelare väntar ivrigt på ankomsten av Genshin Impact version 3.3. Några av dem undrar när den här nya uppdateringen kommer att distribueras på titeln. Tack vare den senaste livestreamen, den 25 november i år, vet vi nu dess releasedatum. Således kommer vi att kunna upptäcka version 3.3 av Genshin Impact från den 7 december 2022, efter ett långt underhåll av servrarna.

Så snart HoYoverse har avslöjat den exakta releasetiden för version 3.3 på Genshin Impact kommer vi naturligtvis att hålla dig informerad och berätta allt som finns att veta om det.

Genshin Impact Update 3.3 Innehållsförhandsgranskning och vad som är nytt

Som vanligt utnyttjade HoYoverse evenemanget för att avslöja innehållet i den här uppdateringen. Så, här är en kort sammanfattning av de nya funktionerna, hämtade via version 3.3 av Genshin Impact:

  • Lade till kortspelet ”Genius Summon TCG”.
  • Lade till nya spelbara karaktärer via banners:
  • Fas 1: Le Nomade (Scaramouche), Faruzan och Arataki Itto
  • Fas 2: Raiden Shogun och Kamisato Ayato.
  • Ny Archon quest.
  • Flera nya evenemang och minispel.

BildBildBildBild

Vi ses den 7 december  2022  för att upptäcka allt detta på PC-, PS4-, PS5-versionerna och iOS- och Android-enheter av Genshin Impact. Tveka inte heller att dra nytta av de nya koderna för att samla in några bonusar på Genshin Impact, som Primo-gems. Slutligen, var medveten om att flera guider  finns tillgängliga i våra kolumner och kan hjälpa dig under ditt äventyr.

Un concours est organisé avec notre partenaire , lequel vous permet de repartir avec le jeu vidéo de votre choix, des crédits FIFA ou des V-bucks.

Pour participer, vous n’avez qu’à cliquer sur le lien suivant → Choisir mon jeu vidéo !

Lämna ett svar