Meta Quest 2, tidigare känt som Oculus Quest, är ett av de bästa premium virtual reality-headseten. Dess största fördel är att den är tillgänglig för alla. Det genomgick ett namnbyte efter övertagandet av dess tillverkare av Facebook.

 

Sedan lanseringen har den inte varit föremål för någon rabatt på tillverkarens sida, eller någon annanstans. För att råda bot på detta bestämmer sig Amazon för att erbjuda en otrolig rabatt på 100 euro på denna modell. Meddelande till spelare: det är dags för dig att köpa den här nya modellen av VR-headset!

Meta Quest 2 – Se erbjudandet på Amazon

Hur använder man Meta Quest 2?

Meta Quest 2-headsetet låter dig gå in i en parallell värld för att spela roliga spel som är utöver det vanliga. För att starta ett spel, bär bara hjälmen på huvudet, justera den korrekt för att förhindra att den faller. Tack vare sin ergonomiska design och sin vikt på 500 g är detta VR-headset väldigt bekvämt. Den kan därför bäras i flera timmar utan att känna dess tyngd eller annan obehaglig känsla.

 

Men det är inte allt, Meta Quest 2 VR-headsetet har också två joysticks som gör att du kan interagera i spelet.Om detta headset först designades för att spela virtuell verklighetsspel måste du veta att det även kan användas för andra ändamål. Det kan faktiskt användas för att titta på videor, genom att komma åt YouTube eller någon annan liknande webbplats.

 

Ändå är den bästa upplevelsen att ha med detta VR-headset fortfarande den av videospel. Genom att bära den kommer du att bli en av karaktärerna i spelet och du kommer att känna dig driven in i ett annat universum. Tack vare Black Friday och e-handelsjätten Amazon säljs Meta Quest 2 nu för 399 euro, medan dess initiala pris är 449 euro. Så vänta inte längre! Spring snabbt till Amazon för att beställa din hjälm till bästa pris!

Meta Quest 2 – Se erbjudandet på Amazon

Lämna ett svar