Nyligen lade Blizzard till Mime Moira- skalet till Overwatch 2 och sålde det som en del av ett paket som inkluderade nya sprayer och emotes. Huden i sig lägger till en mimehatt till Moiras karaktär, färgar om hennes outfit lite och lägger till ansiktsmålning, en förändring som de flesta spelare skulle klassificera som en episk hud.

 

Ett fullprisskal som inte går vidare till Overwatch 2

Overwatch 2Moira-skinnet i fråga

Men Blizzard hör det inte på det sättet och döper hela den legendariska huden genom att ta ut 20 dollar (3200 Overwatch-mynt) även om en rabatt för Black Friday för närvarande kan sänka priset med nästan hälften. Det påminner konstigt nog om ett annat fall när Overwatch 2 lanserades och förekomsten av ett skal för karaktären Kiriko som också debiterades med 20 dollar för ett enkelt färgbyte. Det är en historia…

 

Marknadsföring har i alla fall en ljus framtid framför sig. I en annan genre men på samma princip är det lite tal om ett skinn för Counter-Strike Global Offensive på 400 000 dollar. Eftersom spelarna är redo att göra vad som helst för att differentiera sig, trots ilskan, kommer vissa säkert att spricka.

 

Vad tycker du om hudtillägget Overwatch 2 till det här priset?

 

Lämna ett svar