Peaky Blinders -serien är en riktig hit. Ett bra tillfälle att släppa ett videospel för att tjäna pengar som Peaky Blinders: The King’s Ransom, ett virtuell verklighetsspel som är planerat till den 9 mars 2023. Titeln borde slå ganska hårt eftersom vi vet att skådespelarna i showen, nämligen Cillian Murphy och Paul Anderson, återupptar sina roller som respektive bröder till Thomas och Arthur Shelby i anpassningen.

 

På order av Peaky Blinders

Som du kan se i videon ovan är denna titel Peaky Blinders ett narrativt spel som fördjupar oss i atmosfären i Netflix-serien, där spelaren kommer att spela en gangster som är en del av gänget med samma namn i London under åren. 20/30.

 

Peaky Blinders: The King’s Ransom är det första virtuella verklighetsspelet inspirerat av den episka gangsterserien. Möta mot den ökända brottsbossen Tommy Shelby (spelad av Cillian Murphy) och hans bror Arthur (spelad av Paul Anderson). Med lojaliteter, rykte och liv på spel, hur långt kommer du att gå för att förtjäna din plats i deras brutala gäng?

Du flydde från skottkåren i över tio år. När du ber den ökända Tommy Shelby om hjälp, kommer du på jakten efter Churchills röda låda: en portfölj som innehåller namnen och platserna för alla brittiska agenter i världen. När du går ner djupare in i brottslighetens undre värld, befinner du dig i krig igen: En sammandrabbning av vapen och egon, där ditt enda hopp om förlösning är att hämta den här lådan…

Uppenbarligen kommer det att vara möjligt att interagera med seriens huvudkaraktärer givet närvaron av de två skådespelarna i spelet Peaky Blinders: The King’s Ransom kommer att vara kompatibel med VR-headseten Meta Quest 2, Valve Index och HTC Vive. Du kan redan lägga till den på din önskelista på Steam.

Lämna ett svar