Den 14 december kommer The Witcher 3 att få en makeover på PS5, Xbox Series och PC. En gratis uppgradering för alla som redan äger spelet, som kommer att erbjuda sin del av förbättringar både vad gäller grafik och spel. Switch- och generationskonsolspelare kommer dock också att ha rätt till nytt innehåll: DLC:n kring Netflix-serien.

 

Vad kommer The Witcher 3 Netflix DLC att innehålla?

Witcher 3 PS5 & Xbox Series visade sig från alla vinklar den här veckan. Möjligheten för fansen att upptäcka hela mängden förändringar som väntar dem snart. Strålspårning, förbättrade texturer, tweaked gameplay, fotoläge, argumenten florerar och den första videojämförelsen är tydlig: resultatet är mycket trevligt. Om dessa nya funktioner inte kommer att reserveras för PC-spelare och nuvarande generationskonsoler, kommer de som har stannat kvar på PS4, Xbox One och Nintendo Switch också att dra nytta av nästa gratis DLC, som tillkännages samtidigt som denna uppgradering.

The Witcher 3 DLC Netflix

Innehåll baserat på The Witcher-serien kommer verkligen att finnas tillgängligt för alla spelare den 14 december. Om CD Projekt RED vill behålla överraskningen till slutet, har utvecklarna ändå avslöjat några element i smyg. Istället för att ge de nya föremålen direkt till spelarna, föredrog den polska studion att skapa ett nytt uppdrag direkt integrerat i spelet som gör att de kan låsa upp allt gratis innehåll. Men vad blir det exakt? Alternativa kläder för soldaterna från Nilfgaard och gamla goda Maskros baserade på Netflix-serien, samt svärd och rustningar för Geralt som kommer att inspireras av de två första säsongerna. Det kommer dock att vara nödvändigt att vänta på släppet av uppgraderingen av The Witcher 3 för att veta den exakta listan, utvecklarna vill hålla överraskningen till ett minimum.

The Witcher 3 DLC Netflix

Lämna ett svar