Eftersom Warzone 2.0  är en konkurrenskraftig Battle Royale, undrar vissa spelare vad som är det bästa vapnet att använda och särskilt hur man maximerar skadan och prestandan för detta vapnet. Vel  46  är en ganska populär maskinpistol. Därför ger vi dig några råd för att bygga själv ett bygge med detta vapen, med syftet att dominera lobbyerna i Warzone 2.0.

Bästa klass för Vel 46 Warzone 2

När det gäller Vel 46 är byggnaden som beskrivs nedan lite annorlunda än den vi erbjöd för Call of Duty: Modern Warfare 2. Här försökte vi förbättra vapnets rekylkontroll något, men också dess noggrannhet och skada. Det valda bakre handtaget är till för att kompensera lite för förlusten av hantering och rörlighet. Oavsett vilket så bör detta bygge/vapen spelas för närstrid.

Innan du detaljerar utrustningen, kom ihåg att detta är en personlig bedömning och att beroende på vilken spelare du har så kan det vara så att Vel 46-bygget  som vi rekommenderar inte passar dig. Ändra gärna ett eller två element, om så är fallet.

Utrustning för Vel 46 i Warzone 2.0

  • Mun → Kompensator FTAC Castle eller AVTR-T90
  • Foregrip  → Canon Lach-DX 203 MM
  • Barrel Attachment  → Bruen Warrior Grip
  • Bakre Grip  → Schlager Soldat Grip
  • Crosse  → Crosse Demo RXT

Observera att du mycket väl kan byta ut till exempel stocken för att välja att sätta ett magasin på vapnet. Vi rekommenderar också att du gör det om du känner behov, beroende på ditt andra vapen.

Förmåner och sekundärt vapen

För att fullända en Vel 46-klass rekommenderar vi dig att i synnerhet välja ett paket inklusive Overkill-förmånen, för att utrusta dig själv med ett automatgevär eller ett prickskyttegevär som ditt första vapen. När det gäller taktisk utrustning beror det på dina vanor. På vår sida valde vi blixtar eller förlamning. Semtex-granater verkar också tillräckliga.

Naturligtvis, och som vi berättade ovan, kanske den här konstruktionen av Vel 46  inte är rätt för dig, men informationen ovan bör tillåta dig att njuta av en av de bästa versionerna av Vel 46 i Warzone 2.0.

Slutligen, kom ihåg att Warzone 2.0är tillgänglig gratis på PlayStation- och Xbox-konsoler, men även på PC (via Battle.net-startprogrammet och Steam-plattformen).

Un concours est organisé avec notre partenaire , lequel vous permet de repartir avec le jeu vidéo de votre choix, des crédits FIFA ou des V-bucks.

Pour participer, vous n’avez qu’à cliquer sur le lien suivant → Choisir mon jeu vidéo !

Lämna ett svar