Två år efter Shadowlands är World of Warcraft- gemenskapen ivriga att dyka in i Dragonflight, den nya expansionen. Det måste sägas att Blizzard återigen har planerat många nya funktioner för att förbättra upplevelsen av sin MMO, i synnerhet med en ny klass och ras, eller nya regioner, för att bara nämna dessa tillägg bland många andra.

Det är därför ganska naturligt att spelare undrar från vilken tidpunkt de kommer att kunna spela Dragonflight.

Dragonflight släpptid i WoW

Om du inte har sett nyheterna än, vet att Blizzard har planerat att lansera Dragonflight-expansionen den 29 november, vid midnatt. Det vill säga att du kommer att kunna spela den natten mellan måndag 28 och tisdag 29, om du inte vill vänta längre, och drastiskt minska dina sömntimmar.

Om du är en World of Warcraft aficionado kan du också förbeställa någon av de olika utgåvorna av Dragonflight, med syftet att få olika bonusar i spelet. Dessutom kommer det att vara möjligt att få gratis några belöningar vid release, tack vare Twitch Drops. Fullständig information om lanseringen av Twitch Drops kan ses här.

Om vi ​​går tillbaka till själva Dragonflight , kommer det att vara möjligt att upptäcka en suggestiv eller suggestiv draktyr, den allra första kombinationen av klass och ras, vilket ger nya möjligheter. Som namnet antyder kommer det att vara möjligt att flyga på ryggen av en drake, genom nya berg, särskilt i den nya regionen, Dragon Islands, uppdelade i fyra zoner (stränderna vid Awakening, slätterna i Ohn’ahra, Azure span och Thaldraszus tempel). Naturligtvis kommer många optimeringar och förbättringar att vara tillgängliga med denna tillägg, som en omdesign av användargränssnittet.

Vi ses från den 29 november vid midnatt, inklusive för att upptäcka Dragonflight på World of Warcraft.

Lämna ett svar