Nyligen avslöjade Ubisoft detaljer samt släppdatumet för expansionen ”Lost Between Worlds”, som kommer till Far Cry 6, under en livestream, som sänds den 29 november. Under evenemanget tillkännagav utvecklingsstudion som ansvarar för titeln två andra goda nyheter: ankomsten av New Game+-läget på programvaran och en gratis provperiod.

Nytt Game+ och en gratis provperiod för Far Cry 6

Faktiskt, via uppdateringen, som distribuerades den 29 november 2022 på alla spelplattformar och med titeln på engelska ”Title Update 6”, lade utvecklarna på Ubisoft till New Game+ till Far Cry 6. Således kan spelare nu starta ett nytt spel och göra om alla uppdrag i spelets kampanj, samtidigt som de behåller en del av den olåsta utrustningen (vapen, skinn, tillbehör, supremos, etc.) i en tidigare körning.

Observera också att den här nya uppdateringen ger flera korrigeringar samt en ny funktionför användargränssnittet, och mer specifikt för kartan: vi kan nu se våra framsteg för varje region i Yara, tack vare en tabell som visar de olika elementen (fiendens baser, samlarföremål, kontrollpunkter, etc.) som finns tillgängliga i ett område. Vilket borde tilltala samhället.

Dessutom kan spelare nu uppleva starten på Far Cry 6-äventyret, via en gratis provperiod. Tillgänglig på PlayStation-konsoler, Xbox men även på PC, denna kostnadsfria testversion av Far Cry 6 inkluderar Isla Santuario-regionen såväl som de första sju uppdragen i titeln. Observera att det inte är nödvändigt att ha en aktiv prenumeration på PS Plus eller Xbox Live Gold för att njuta av det. Dessutom bevaras framstegen vid köp av den fullständiga versionen av Far Cry 6.

Kom ihåg, för att dra slutsatsen, att Far Cry 6 finns på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series och PC.

Un concours est organisé avec notre partenaire , lequel vous permet de repartir avec le jeu vidéo de votre choix, des crédits FIFA ou des V-bucks.

Pour participer, vous n’avez qu’à cliquer sur le lien suivant → Choisir mon jeu vidéo !

Lämna ett svar