PS5 Pro, PS5 Slim… Nästa konsolmodeller från det japanska företaget är i hårkorset för varumärket och fansen, även om den nya genen har halkat lite sedan lanseringen och fortfarande kämpar för att göra sig helt tillgänglig. Hur som helst, Sony jobbar redan på uppföljaren och vi kan ha nyheter snart.

 

Sony ger oss ett möte

Tillverkaren har precis gett oss en tid på CES 2023 som kommer att äga rum i Las Vegas från 5 till 8 januari. Sony kommer att hålla en konferens där den 4 januari 2023 för att avslöja sina framtida planer och aktuella tekniska projekt, som den berömda bilen med integrerad PS5.

 

 

Och om vi undrar över en möjlig presentation av nästa PS5-modeller, eller om att dela lite information om dem, är det för att det var under denna show som PSVR 2 presenterades för första gången förra året, mellan två QD-OLED TV modeller. Det kan därför vara så att tillverkaren ger oss en liten överraskning för denna årgång 2023 i Vegas.

 

PS5 Pro, PS5 Slim: vad vi vet om nästa konsoler

Även om vi ännu inte vet när dessa konsoler kommer, kan vi dock vara säkra på att de kommer. Sony har redan lanserat olika PS5-modeller med några knappt märkbara förändringar för att lätta upp dem, och en annan maskin är redan på väg.
Enligt de senaste ryktena skulle en PS5 Slim vara på väg till början av läsåret 2023 och drastiskt ändra dess design. En flyttbar enhet nämndes också och kan till och med säljas separat. När det gäller PS5 Pro å andra sidan är informationen mycket tunnare och nästan ingenting. Men dess release verkar oundviklig, särskilt när vi ser framgången för PS4 Pro på den tidigare generationen.

Lämna ett svar