Varning: SPOILERS ligger framför onsdag säsong 1. Efter succén med säsong 1 avslöjar showrunners på onsdag hur många säsonger som redan är planerade för Netflix-serien. Baserad på karaktärer från Familjen Addams, onsdagJenna Ortega spelar huvudrollen som förstfödd dotter till Gomez och Morticia Addams, porträtterad av Luis Guzmán och Catherine Zeta-Jones. Producerad och regisserad av Tim Burton, i den gotiska skräcken/komedin för blivande ålder ser den föraktfulla, trotsiga tonåringen inskriven på den fiktiva Nevermore Academy i Jericho, Vermont efter att ha blivit utstött från sin gymnasieskola. När hon upptäcker att hon har psykiska förmågor, använder Wednesday sina krafter på den nya skolan för utstötta för att hjälpa till att lösa ett mord, avslöja en mystisk förföljare och rädda hennes klasskamrater från en kraft som försöker befria skolan från dess missanpassade.

Nu, i en ny intervju med Variety, avslöjar showrunner Miles Millar hur många säsonger som redan är planerade på onsdag. Medan en förnyelse av säsong 2 ännu inte har kommit, avslöjar Millar att hans planer redan är i vardande om möjligheten dyker upp. Kolla in vad Millar har att säga om onsdagens framtid nedan:

Har du redan en struktur på hur du vill att säsong 2 ska se ut om du blir förnyad?

Millar: Ja. För oss är det alltid att titta på framtiden, och när vi sätter oss ner för att skapa en show, ser det helst på flera säsonger. Det är aldrig väntat, men det är förhoppningen att showen förhoppningsvis blir framgångsrik. Så du lägger alltid ut minst tre eller fyra säsongers potentiella storylines för karaktärerna. Det kan utvecklas och förändras. Ofta vill man se vilka karaktärer eller cast pop och vem man gillar att skriva för. Så du vill hålla det öppet och tillräckligt organiskt för att förändra det och utvecklas, men vi har verkligen en ganska tydlig bana för vad vi vill göra under kommande säsonger.

Vad onsdag säsong 2 kan handla om

Onsdagens säsong 1-final bjöd på både svar och frågor, avslutade några viktiga handlingslinjer, men öppnade också för fler för att utforskas i säsong 2. Medan mysteriet med onsdagens stalkeridentitet till slut avslöjades för att vara hennes jämnåriga, Tyler (Hunter Doohan), det verkar som om en ny kraft kommer att inta centrum i säsong 2. Eftersom Tyler är i onsdagens fångenskap, bevisar de hotfulla sms hon får att en ny varelse lurar bakom henne, och det är uppenbart att hon kommer att behöva ta itu med vad det än är i en potentiell onsdag säsong 2.

Den mystiska stalkern lämnar inte bara massor av material att täcka under onsdagens säsong 2, utan finalen lämnade ett frågetecken över antagonisten Laurel Gates (Christina Ricci) status. Även om det verkar som att den dominerande konflikten kommer att kringgå lösningen av detta nya hot, måste publiken fortfarande lära sig vad som kommer att hända med Laurel, Hyde-monstret som inte bara kontrollerar Tyler, utan också på ett uppdrag att upprätthålla hennes familjs arv att utrota utstötta. Även om det verkade som om onsdagen besegrade Laurel, kommer säsong 2 att behöva avslöja exakt vad som hände henne.

Huruvida onsdag kommer att återvända till Nevermore Academy måste dock tas upp innan något annat, eftersom hon förra säsongen utvisades för att ha trotsat rektor Weens (Gwendoline Christie). Och om hon kommer tillbaka måste en ersättare sättas på plats för Weens, som föll i händerna på Laurel. Eftersom rektorn spelar en avgörande roll för att kontrastera onsdagens trotsiga natur, kan säsong 2 utforska skolans nya administratör. Även om onsdagen ännu inte har förnyats för en säsong 2, baserat på den första kritiken och tittarnas respons, och den oändliga mängden material som den kan utforska, verkar ett tillkännagivande sannolikt komma snart.

Lämna ett svar