Till skillnad från originalet kommer remaken av det första The Witcher -spelet att vara öppen enligt studio CD Projekt. Och det är bra.

Förra månaden tillkännagav studio CD Projekt i en serie tweets att den hade börjat på inte mindre än fem nya The Witcher- spel: en AAA-trilogi med kodnamnet Polaris, och två andra indiespel kallade Sirus och Canis Majoris. Sedan dess har det meddelats att bakom den senares alias döljer sig… The Witcher, en nyinspelning av det första The Witcher -spelet som släpptes 2007 (ja, redan för 15 år sedan). Och under en presentation på måndagen bekräftade CD Projekt vad alla mer eller mindre förväntade sig: remaken kommer att vara öppen i världen, till skillnad från originalspelet.

The Witcher: fotoKom och dammas

The Witcher: foto Ser du huset på baksidan där? Du kan inte gå dit

The Witcher: fotoLåt oss öppna vår värld Triss

Även om det övervakas av CD Projekt, har Fool’s Theory inget annat än en färdplan, Unreal Engine 5 och önskan att släppa ett stort spel som, vi hoppas, inte kommer att vara tomt. En enorm uppgift väntar dem, men också möjligheten att lägga till en massa nya berättelser och utöka kartan över Temeria. Vi måste dock ha tålamod: The Witcher -remaken är fortfarande i sina tidiga utvecklingsstadier, och naturligtvis har inget släppdatum ännu meddelats, vilket innebär att det fortfarande är flera år kvar innan man kan spela den.

Lämna ett svar