Med de många Diablo 4 – läckorna kommer det att bli dags för Blizzard att kommunicera ganska snabbt. Förlaget skulle också ha väldefinierade planer i detta ämne.

 

Diablo 4, en stor närvaro på Game Awards 2022?

Insidern Tom Henderson (via Insider Gaming ) fick nys om information om Diablo 4. Först hävdar han att pressen deltog i en privat presentation följt av en hands-on. Trycken kan sedan finnas online den 7 december. Och det är inte allt.

 

Under detta evenemang skulle Rod Fergusson, som övervakar franchisen, ”ha bjudit in alla journalister att inte missa The Game Awards 2022 ”. Varför ? Det skulle finnas en rad tillkännagivanden inklusive releasedatum. Enligt WindowsCentrals Jez Corden kommer hack’n’slash att vara tillgänglig i april 2023 med förbeställningar som öppnar under ceremonin. Rykten förnekade av Mike Ybarra, president för Blizzard, som dock inte förklarade vad som var falskt.

 

Vid öppningen av förbeställningar till exempel, föreskrev ett internt Blizzard-dokument att dessa skulle lanseras under Game Awards. Enligt Henderson finns det även spår av en öppen beta i PS Store, och spelet skulle få kodnamnet ”We love dogs”.

 

Lämna ett svar