Även om Cyberpunk 2077 inte levde upp till de ursprungliga förväntningarna och gjorde ett stort antal spelare besviken, höjde titeln ribban bra, medan släppet av Edgerunners-serien på Netflix var mycket fördelaktigt för RPG, som såg ett stort antal människor (re )kommer till Cyberpunk 2077, vilket gör att CD Projekt RED kan uppnå sitt bästa tredje kvartal.

Det är därför ingen överraskning att se att den polska studion har för avsikt att släppa en Game of the Year-version av Cyberpunk 2077, förmodligen under år 2023. Detta kommer att hända först efter lanseringen av Phantom Liberty-expansionen., som fortfarande inte har något släppdatum. Men enligt Adam Kiciński, vd för företaget, är detta val ett resultat av en logisk process.

Det är den naturliga ordningen på saker och ting. Det var samma sak med The Witcher, efter expansionerna släppte vi äntligen Game of the Year Edition, och den har varit tillgänglig sedan dess. Samma väg är att vänta här.

Att ta fram en sådan upplaga gör det möjligt att attrahera nya spelare och därmed att tjäna lite mer pengar, utan att nödvändigtvis jobba mycket mer. Game of the Year-utgåvorna erbjuder i allmänhet allt gratis och betalinnehåll som släpps, vilket är anledningen till att det kommer efter lanseringen av Phantom Liberty-expansionen. Vi kommer att veta mer under de kommande månaderna.

Lämna ett svar