Den kommande Disney+ tv-serien Daredevil: Born Again har enligt uppgift gjort två potentiella kärleksintressen. Efter Charlie Cox återkomst som Matt Murdock, alias Daredevil, i Spider-Man: No Way Home, meddelade Marvel Studios att karaktären kommer att leda ytterligare ett tv-program efter att hans Netflix-serie lades ner 2018. Den nya 18-avsnittsserien kommer att fungera som en omstart av karaktären för Marvel Cinematic Universe och kommer också att se Vincent D’Onofrios återkomst som den skurkaktiga brottsherren, Wilson Fisk/Kingpin.

Per Deadline har två potentiella kärleksintressen kastats i Daredevil: Born Again. Skådespelarna Margarita Levieva och Sandrine Holt kommer att ansluta sig till skådespelarna mot Cox och D’Onofrio. Levieva är känd för sitt arbete på HBO:s The Deuce som Abby Parker och kommer att spela huvudrollen i den kommande Star Wars -showen, The Acolyte. Holt gjorde sig ett namn i Rapa Nui som Ramana innan hon odlade en lång karriär inom film och tv med roller i 24, House of Cards och The Expanse. Detaljer om de nya karaktärerna har ännu inte släppts.

Vilka huvudkaraktärer kan få kärleksintressen

Även om det är oklart vilka karaktärer som kommer att få kärleksintressen, eftersom väldigt få skådespelare har tillkännagivits, ser det ut som att Murdock och Fisk är huvudkandidaterna. If Daredevil: Born Again fungerar som en lös fortsättning på den tidigare Daredevil -säsongen, eftersom seriens MCU-kanon fortfarande är uppe för debatt, kommer att lägga till både Levieva och Holt som kärleksintressen att väcka frågor om de verkligen är för Murdock och Fisk. Hela DaredevilUnder sina tre säsonger hade Murdock ett antal romantiska partners. Claire Temple (Rosario Dawson) visade sig kort vara en känslomässig följeslagare till Murdock innan Karen Page (Deborah Ann Woll), Murdocks assistent, spelade rollen. Tyvärr möttes deras förhållande av kaos när hans tidigare älskare, Elektra Natchios (Élodie Yung), återvände. Just nu är ingen av dessa karaktärer bekräftad att återvända för Daredevil: Born Again.

Cox första framträdande i MCU som superhjälten Daredevil kom dock i She-Hulk: Attorney at Law, där han befann sig i ett samarbete med Jennifer Walters/She-Hulk. De två utvecklade snabbt känslor för varandra när serien slutade positivt när Murdock går på en familjefest som Walters dejt. Men med båda hjältarna som bor och verkar på motsatta sidor av landet, kan det visa sig vara svårt att hantera ett långdistansförhållande och kan öppna upp Murdock för ett nytt kärleksintresse.

Kommer Daredevil: Born Again att omskapa Vanessa Fisk?

När D’Onofrio återvände som Fisk i Daredevil: Born Again undrade många om Vanessa Marianna (Ayelet Zurer) också skulle komma tillbaka. Daredevil säsong 3 såg Fisk äntligen gifta sig med Vanessa efter att ha tillbringat en betydande tid i fängelse. Tyvärr hade de inte en chans att ge sig ut på sin smekmånad när säsongen avslutades med en klimatattack på Presidential Hotel i New York, vilket resulterade i att Fisk återigen fängslades. Fisks återkomst till MCU i Disney+ Hawkeye -serien innehöll dock inte Vanessa, vilket väckte frågor om hennes återkomst. Även om D’Onofrio har uttryckt sin önskan att Zurer ska återvända till rollen, kommer bara tiden att utvisa om Fisk kommer att få lusten på ett nytt kärleksintresse när Daredevil: Born Againkommer till Disney+ 2024.

Lämna ett svar