Red Dead Redemption II släpptes för fyra år sedan på PS4, men är en uppföljare till westernspelet planerat av Rockstar Games ?

Den enorma kartan över Red Dead Redemption II har inte längre några hemligheter för dig, och du hoppas att Rockstar Games har en uppföljare till sitt tv-spelswestern i planerna? Du har kommit till rätt ställe för att hitta all information om Red Dead Redemption III. Releasedatum, rykten, trailer, gameplay, beta… Ta reda på allt du behöver veta om Red Dead Redemption III.

Red Dead Redemption II: fotoVi ska spela Red Dead Redemption II ett tag till.

Red Dead Redemption II: fotoKort omväg via Moriapasset

Red Dead Redemption II: fotoEtt filmspel

Red Dead Redemption II: fotoSadie som huvudperson?

Red Dead Redemption II: Foto Red Dead Redemption 2Mannen med silverpistolerna

Red Dead Redemption II: Foto Red Dead Redemption 2Trailern kommer

Vilka konsoler kommer Red Dead Redemption III att släppas på?

Med Red Dead Redemption III inte officiellt tillkännagiven, kan vi bara anta att spelet kommer till PC kanske senare än konsol som det gjorde med GTA V och Red Dead Redemption II. Eftersom Rockstar Games säkerställer att dess spel ständigt är ett branschriktmärke, kan Red Dead Redemption III endast släppas på den nya generationens konsoler, PS5 och Xbox Series X/S, för att undvika att behöva begränsa programvarans prestanda för mindre effektiva maskiner. Detta är fortfarande spekulationer, så hoppa inte direkt in i de nya konsolerna.

Lämna ett svar