Med många förståeligt nog besvikna över avgången, har The Witcher showrunner Lauren Schmidt Hissrich tagit itu med fansens motreaktion till Henry Cavills exit. Skådespelarens lämnande av hit Netflix fantasy-serien har varit tal om staden den senaste månaden, vilket tillkännagivandet kommer efter hans återkomst till DC Universe som Stålmannen i Black Adam, med planer på att han ska fortsätta i en major. kapacitet. Trots att han förlorat sin huvudstjärna, bekräftades The Witcher säsong 4 samtidigt med Liam Hemsworth som tog över rollen från Cavill, men fans av programmet har inte svarat positivt på konceptet.

Medan han pratade med TechRadar för att diskutera den kommande prequel-showen, The Witcher: Blood Origin, öppnade Lauren Schmidt Hissrich upp om Henry Cavills utträde från franchisen. Även om hon föredrar att behålla fokus på den kommande showen, erkände hon att hans avgång var en ” stor sak ” för laget och bad om att fansens motreaktion skulle få ett slut. Se vad Hissrich sa nedan:

Det är en stor sak för oss också… Och det är grejen det pratas mycket och ryktas om, och vi förstår fullt ut varför fansen åker dit. Vad jag kommer att säga är att snälla kom tillbaka till The Witcher säsong tre så att vi kan fortsätta att göra detta. Uppenbarligen är att [Cavills avgång] stora nyheter. Men vad jag inte vill göra är det här måste stanna om Blood Origin, Declan [de Barra, Blood Origins showrunner], skådespelaren och besättningen. Det här är deras tid i rampljuset.

Varför Cavills utgång har mötts av fanbacklash

Motreaktionen från Witcher -fans kring Henry Cavills utträde har varit väldigt ivrig sedan tillkännagivandet, med den största anledningen som citeras är hans eget fandom för källmaterialet. Långt innan showen ens började streamas var Cavill känd för sin kärlek till fantasyserien, som ursprungligen härrörde från att han spelade Witcher- spelen från CD Projekt Red på de speldatorer som han själv byggt. Han har till och med hyllat sin förmåga att slutföra The Witcher 3 flera gånger, även om han inte lyckades slå spelet på den svåraste svårighetsgraden.

Cavills passion för The Witcher sträckte sig till och med in i hans utveckling av Geralt of Rivia för Netflix-showen, och hittade en unik accent för sin karaktär för att hjälpa till att etablera hans Rivianska rötter, snarare än att använda hans naturliga brittiska accent. Skådespelaren drev också ofta för att showen skulle förbli trogen Andrzej Sapkowskis romaner, vilket enligt uppgift ledde till kreativ spänning mellan Cavill och författarens rum. Med den tidigare Witcher – showförfattaren Beau DeMayo också nyligen hävdat att flera skribenter på programmet ” aktivt ogillar ” källmaterialet, förvärrades motreaktionen till Cavills utträde bara.

Hur fanbacklash kunde döda The Witcher

Även om det inofficiella resonemanget för Cavills Witcher – avgång har varit hans fullspäckade schema, gör fansens motreaktion till hans avgång tillsammans med de dåliga recensionerna från publiken till säsong 2 ett stort hinder för showen att övervinna. Skulle The Witcher säsong 3 få starka recensioner och erbjuda en effektiv förklaring till Hemsworths omarbetning, kanske den bara kan överleva sin motreaktion och få framtida säsonger. Bara tiden kommer att utvisa hur publiken reagerar när säsong 3 börjar streamas i mitten av 2023.

Lämna ett svar