Titans stjärna Brenton Thwaites, som spelar DC-hjälten Dick Grayson, alias Nightwing, ger ett roligt svar på den stora besattheten från tittarna. Titanssäsong 4, del 1, avslutades nyligen på HBO Max, då mellansäsongsfinalen såg hjältarna stöta ihop med Mother Mayhem. Medan han försöker stoppa Church of Blood, ger Sebastian Sanger efter för den dödliga kulten när han går igenom ritualen som kommer att förvandla honom till Brother Blood, säsongens ultimata skurk. EftersomDoom Patrolsäsong 4, del 1, har tagitTitansslot, kommer HBO Max-dramat inte att vara tillbaka förrän någon gång 2023.

Thwaites, som har porträtterat Dick sedan Titans säsong 1, chattade nyligen med SFX Magazine (via CinemaBlend ), där han fick frågan om en av fandomens största besatthet av Nightwing. Oavsett om det är i serierna eller andra medieprojekt, har Nightwings rumpstorlek alltid varit ett stort ämne, inklusive när Thwaites rollades. På frågan om det gav den australiensiska Titans- stjärnan ett roligt svar och delade följande:

Jag vet inte vad jag ska säga förutom att jag kommer fortsätta göra några knäböj! Det är coolt. Avsnitten handlar inte om min rumpa, även om det inte är något jag skulle skygga för eller bli kränkt av.

Nightwings rumpa var redan en besatthet i serier

För dem som inte är bekanta med Nightwings historia, har Dicks rumpa alltid varit en av de mer gynnade aspekterna av hans karaktär. Även om det också har blivit en långvarig gag om det tidigare Boy Wonder, dras nästan alla inkarnationer av Nightwing i serierna alltid av konstnären som att de har en tjock rumpa. Även i Titans fandom har det varit ett av de mer diskuterade ämnena i DC-hjältens live-action-inkarnation. Även om det uppenbarligen inte definierar Nightwing som en Titans – karaktär, är det fortfarande ett roligt diskussionsämne.

När Thwaites utsågs som Titans’ Nightwing var en av de stora Google-sökningarna den veckan fans som ville försöka hitta bilder på hur stor (eller liten) hans rumpa var, vilket blev en gag i sig. Under tidigare säsonger, innan Dick ens hade passat som Nightwing, skulle många Titans- fans alltid vara på utkik närhelst DC Universe (och senare på HBO Max) skulle släppa reklambilder för att se om hans rumpastorlek kunde bestämmas överhuvudtaget. Huruvida Titans Nightwing har rätt rumpstorlek eller inte är uppenbarligen uppe för debatt, men Thwaites svar på den frågan är fortfarande rolig, eftersom det inte alltid är vad en superhjälteskådespelare skulle bli tillfrågad i intervjuer.

Vad kommer upp i Titan säsong 4, del 2

Även om HBO Max inte har satt något premiärdatum för Titans säsong 4, del 2, kommer de återstående sex avsnitten att släppas 2023, med början i avsnitt 7, med titeln ”Dude, Where’s My Gar?” Ryan Potter, som spelar Beast Boy, var en del av att skriva historien för det avsnittet, som skrevs av Titans exekutiva producent Geoff Johns. Resten av Titans säsong 4 kommer också att se hjältarna behöva ta itu med Sebastian som Brother Blood, som började som en vän till gruppen. Relationen mellan Starfire och Nightwing kommer också att fördjupas ytterligare, med deras romantik som kommer tillbaka som fokus den här säsongen. Titanershowrunner Greg Walker har också retat att några återkommande karaktärer kommer att dyka upp i säsong 4, del 2. Förhoppningsvis kommer HBO Max förr snarare än senare att avslöja trailern för Titans säsong 4, del 2, samt när 2023 showen är förväntas vara tillbaka på skärmen.

Lämna ett svar