Den här artikeln täcker en berättelse under utveckling. Fortsätt att komma tillbaka med oss ​​eftersom vi kommer att lägga till mer information när den blir tillgänglig.

Personen som avbröt Elden Rings belöningsacceptanstal under The Game Awards 2022 har tydligen gripits. Den årliga belöningsshowen utsåg FromSoftware RPG till årets spel, med regissören Hidetaka Miyazaki och hans team som tog scenen för att hålla ett tacktal. Ett bisarrt ögonblick såg någon på scenen förstöra ögonblicket, och denna person har enligt uppgift gripits.

En okänd figur som tackade Bill Clinton efter Elden Rings tacktal under The Game Awards 2022 (via YouTube) har tydligen gripits, enligt en tweet från programledaren Geoff Keighley. Identiteten på den här personen är för närvarande okänd, och Keighleys tweet är inte bekräftad att vara kopplad till Game of the Year-talavbrottet. Man kan dock dra slutsatsen att personen som oförklarligt nämnde Bill Clinton i samband med framgången med Elden Ring är personen i fråga. För närvarande är identiteten på personen på scenen, och hur de nådde Game Awards 2022-scenen i första hand, oklart.

THE GAME AWARDS 2022: Official 4K Livestream: Today at 7:30p ET/4:30p PT/12:30a GMT


  • Elden Ring

    Originalutgivningsdatum: 2022-02-25Utvecklare: FromSoftwareGenre: Action, RPGPlattform: PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Steam, Microsoft WindowsFörläggare: Bandai Namco EntertainmentESRB: MMultiplayer: Online Co-Op, Online MultiplayerSammanfattning:Elden Ring är nästa stora spel som släpps av From Software, skapare av spel som Armored Core, Dark Souls och Bloodborne. Spelare tar rollen som en Tarnished, en varelse som en gång förvisades till Lands Between och som har återvänt för att reparera Elden-ringen efter händelserna i ”The Shattering”. ”The Shattering” inträffade när drottning Marikas avkomma kämpade för att göra anspråk på skärvorna av Elden-ringen, känd som stora runor. Deras krig har fört med sig laglöshet, förstörelse och kaos till landet, och spelaren kommer att utmana dem med hjälp av en jungfru känd som Melina när de reser mot det stora Erd-trädet för att möta sitt öde och bli den enda sanna Elden Lord. Spelare kan ta sig an spelet hur de vill och kan äventyra över hela världen när de bygger sin karaktär hur de vill – vare sig det är en kraftfull magisk kastare eller en brutal svärdsman – de kommer att ha fullständig kontroll över sin byggnad. Elden Ring är företagets mest framgångsrika ”Souls”-spel och förväntas släppa DLC i framtiden.Plattformar: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X och Series S, Xbox One, Microsoft WindowsFörlag: FromSoftware Inc., BNE Entertainment, Namco Bandai Games America Inc.Utgivningsdatum: 25 februari 2022Läge: Single-player, MultiplayerBetyg: Mogen

Lämna ett svar