En ny trailer för Star Wars Jedi: Survivor har avslöjats vid The Game Awards 2022 tillsammans med ett releasedatum för spelet. En teaser för den efterlängtade uppföljaren till Star Wars Jedi: Fallen Order visades för första gången tidigare i år, men väldigt lite om historien avslöjades faktiskt, och inget riktigt gameplay visades. Survivor är ett av tre Star Wars- spel som för närvarande utvecklas av Respawn Entertainment, även om det för närvarande är okänt vad de andra två är.

Ryktena om att Star Wars Jedi: Survivor kommer till TGA 2022 har visat sig sanna, med en ny trailer för spelet som har premiär under ceremonin samt ett tillkännagivande av releasedatum. Trailern visade att Cal var helt förtrogen med sina Jedi-krafter, visade upp dem mot både fiender och olika varelser, och retade flera nya karaktärer också. Limited Run Games har också tillkännagett en speciell Collector’s Edition av spelet, med en SteelBook och en fullstor version av Cals ljussabelsfäste. Spelet kommer att släppas den 17 mars 2023.

Star Wars Jedi: Survivor - Official Reveal Trailer

Star Wars Jedi: Survivor har mycket potential

Redan från den första teasern stod det klart att Star Wars Jedi: Survivor har mycket potential som spel, men den här nya trailern har betonat den punkten ännu mer. Den färska filmen exemplifierar verkligen hur slutet av Star Wars Jedi: Fallen Order har lämnat en myriad av handlingsmöjligheter öppna för huvudpersonen Cal Kestis att utforska vad det innebär att vara en Jedi. Utöver en spännande historia visar spelupplägget i den nya trailern upp en hel del av Survivors engagerande ljussvärdsstrid, vilket var en stor del av det som gjorde den första titeln så älskad.

Releasedatumet i mars 2023 för Star Wars Jedi: Survivor kan vara förvånansvärt snart för vissa spelare. Spelet kommer att släppas mindre än ett år efter att dess teasertrailer hade premiär, en mycket snabbare vändning än vad som har setts för många AAA-titlar. Mars 2023 innebär att spelet kommer att anlända med gott om tid för spelare att få tag på det till Star Wars Day den 4 maj, även om många glada fans kanske redan har avslutat det då.

Ansett som ett av Star Wars bästa tv-spel Jedi av många spelare, är Cal Kestis återkomst i början av nästa år verkligen något för fansen att vara exalterade över, särskilt efter att ha sett den här nya trailern. Även om det fortfarande finns mycket kvar att lära sig om spelets antagonist och mystiska Bacta Tank-karaktär, erbjöd de nya filmerna mer insikt i vad som väntar spelare 2023. Med de nya detaljerna som ges i den här trailern om förbeställningar, historia och släppet som sker i bara en handfull månader kan spelare äntligen låta sig själva börja bli upphetsade över Star Wars Jedi: Survivor.

Lämna ett svar