Super Mario Bros väntas den 29 mars 2023 i våra mörka rum och har för avsikt att lägga paketet för att tillfredsställa fansen. Och han bevisar det än en gång på video.

 

 

Super Mario Bros visar upp sig och erbjuder oss ett nytt utdrag

Kvällen för Game Awards 2022, men ändå redan laddad med tillkännagivanden, gjorde en liten plats för Nintendo, som passade på att avslöja ett kort utdrag ur den nya filmen av sin maskot. Vi kan se den berömda mustaschen gå runt i svampriket omgiven av ett helt gäng paddor, var och en sötare än den andra.
Långt ifrån att vara den erfarna äventyraren som han är i spelen, verkar vår rörmokare helt vilsen här och upptäcker riket och dess omgivningar samtidigt som vi.

 

Spelad av Chris Pratt, mycket hånad på nätet, i sin engelska version, är det Pierre Tessier som kommer att ta overallen i Frankrike, medan Christophe Lemoine kommer att låna ut sin röst till Bowser. Två skådespelare kända i mitten och som inte är med på sitt första prov, långt ifrån.

 

Långt ifrån den misslyckade filmen på 90-talet borde denna nya Super Mario Bros-film glädja fansen genom att multiplicera referenserna till licensierade spel som Mario Kart 8 Deluxe, Mario Paper, Donkey Kong eller Super Mario Galaxy. De mest hardcore-fans kommer också att lägga märke till många mer diskreta nickningar, som ljud eller slående föremål från spelen som filmen är baserad på. Bra stor fanservice som vi gillar det.

 

Lämna ett svar