Den här artikeln innehåller några spoilerdetaljer från boken Fire and Blood, som House of the Dragon är baserad på. En nysläppt House of the Dragon -konceptbild visar att Vhagar kunde ha varit ännu större. Medan Daemon kanske letar efter drakar för att bekämpa hotet från de gröna, kan han aldrig uppbåda en drake större än Vhagar det största odjuret i världen. Med Aemond sittande på Vhagars axlar har de gröna tillräckligt med styrka för att ta sig an de svarta även utan majoriteten av världens drakar.

Ändå visar House of the Dragon konceptkonst från Constantine Sekeris på Instagram att Vhagar kunde ha sett ännu äldre och större ut. Kolla in hans inlägg nedan:

     Se det här inlägget på Instagram Ett inlägg som delas av Constantine Sekeris (@constantinesekeris)

     Se det här inlägget på Instagram Ett inlägg som delas av Constantine Sekeris (@constantinesekeris)

Som en viktig spelare i House of the Dragon mördar Vhagar Lucerys, vilket skapar programmets mest skrämmande scen. Bara hennes närvaro gör hotet från de gröna ofattbart betydande, varför en ännu mer massiv Vhagar skulle ha varit otänkbar.

Vilka drakar väntar fortfarande på att bli introducerade i House Of The Dragon?

Det är redan bekräftat att House of the Dragon säsong 2 förnyades, och inspelningen förväntas starta relativt snart. Medan Caraxes, Syrax, Meleys och Vhagar alla har gjort sina namn i showen, finns det fortfarande några drakar som väntar på en ordentlig introduktion i House of the Dragon. Även om Sunfyre – Aegon II:s drake – har dykt upp, får han knappast mer än en snabb blick. Aegons berömda gyllene drake är sannolikt en central del av House of the Dragon säsong 2, med tanke på hans betydelse för berättelsen och Aegons odödliga hängivenhet till sin drake.

The House of the Dragon-finalen retade flera drakar, inklusive Stormcloud – draken som så småningom gör anspråk på av Rhaenyras son Aegon. Silverwing, draken som rids av kung Jaehaerys I:s avlidna fru Alysanne, är också outtagna, och Daemon letar desperat efter en ordentlig ryttare. Med så få lojala släktingar med Targaryen-blod kommer han att behöva sträcka på sig för att hitta människor som kan göra anspråk på Silverwing eller andra ofödda drakar han försöker kläcka.

Det finns också flera vilda drakar i House of the Dragon och dess källmaterial, Fire and Blood, som fortfarande väntar på att göra anspråk. Grey Ghost, Sheepstealer och den drakätande kannibalen är alla vilda varelser utan band till någon människa som strövar otämjt av Targaryens. För de svarta är varje drake i House of the Dragon viktig i kampen mot Vhagar, även om hon inte är riktigt så stor som den ursprungliga konceptkonsten visar. Oavsett vilket förväntas säsong 2 visa upp de höga insatserna med fler drakar och Targaryen-konfliktinsikter.

Lämna ett svar