Resident Evil: Death Island -trailern förenar äntligen tre av franchisens berömda karaktärer. Baserad på Capcoms succéserie överlevnadsskräck-videospel, sträcker sig den animerade filmserien CG för närvarande över tre avsnitt Resident Evil: Degeneration, Resident Evil: Damnation och Resident Evil: Vendetta. En fjärde del, Resident Evil: Death Island, är nu på väg, som kommer att förena några av skräckseriens mest kända karaktärer för första gången.

Nu har Resident Evil: Death Island-trailern avslöjats (via IGN ).

Resident Evil: Death Island - Exclusive Official Teaser Trailer (2023) Eiichiro Hasumi

Den 30 sekunder långa trailern retar en del av den animerade filmens handling och visar Jill Valentine, Leon S. Kennedy och Chris Redfield tillsammans för första gången. Se trailern ovan.

Allt vi vet om Resident Evil: Death Island

En direkt uppföljare till 2017 års Resident Evil: Vendetta, Resident Evil: Death Island följer Division of Security Operations-agenten Leon S. Kennedy, som försöker rädda en kidnappad läkare när hans uppdrag slängs av en mystisk kvinna. Samtidigt undersöker Bioterrorism Security Assessment Alliance-agenten Chris Redfield ett oförklarligt utbrott av infektioner på västkusten, som verkar ha sitt ursprung på Alcatraz Island. Chris och hans team sätter ihop bitarna och seglar till förtvivlans ö för att ytterligare undersöka hotet.

Resident Evil: Death Island är regisserad av Assassination Classrooms Eiichiro Hasumi med ett manus av Psycho-Pass’ Makoto Fukami. Den animerade filmserien CG är inte bara baserad på succén överlevnads-skräckspel utan utspelar sig i samma universum som Resident Evil-videospelen. Den fjärde delen förväntas äntligen sätta Leon, Chris och Jill tillsammans i samma film, samtidigt som den markerar första gången Leon och Jill interagerar med varandra.

Sony Pictures Home Entertainment distribuerar Resident Evil: Death Island över hela världen (exklusive Japan). Detta har väckt hopp om att den animerade filmen kommer att få en bred biopremiär, särskilt i USA. Bara tiden kommer att utvisa eftersom Resident Evil: Death Islands släppdatum ännu inte har meddelats, även om det förväntas komma i sommar.

Lämna ett svar