Den senaste trailern för History of the World, Part II -serien avslöjar uppföljarens expansiva stjärnspäckade skådespelare. Den hyllade komediförfattaren och regissören, Mel Brooks, släppte History of the World, del I, en film som komiskt återberättade viktiga händelser genom mänsklighetens historia. 42 år senare kommer Brooks att släppa ett uppföljande tv-program för att strömma exklusivt på Hulu.

Hulu delade nyligen den senaste trailern för History of the World, Part II visar showens stora stjärnspäckade skådespelare.

History of the World Part 2 | Trailer | Hulu

Tillsammans med tidigare avslöjade medlemmar av skådespelaren till Wanda Sykes, Ike Barinholtz, Nick Kroll, Seth Rogen och till och med Brooks själv, innehåller den nya trailern Kumail Nanjiani, Josh Gad och Taika Waititi som Vātsyāyana, William Shakespeare respektive Sigmund Freud. Videon belyser också resten av den stora skådespelaren i flera roller genom tiderna.

Vad vi vet om världshistorien del 2

Den kommande serien kommer att bestå av åtta avsnitt som börjar 6 mars och avslutas 9 mars med två avsnitt som sänds varje dag. Även om avslutningen av History of the World, del I till synes utlovade en filmisk uppföljare med nya vinjetter som inkluderar Hitler on Ice, A Viking Funeral och Jews in Space, hade Brooks aldrig för avsikt att göra en uppföljningsfilm. Men Afterparty’s Barinholtz, Big Mouth’s Kroll och Star Wars: The Bad Batch’s Sykes porträtterar tre konståkningskommentatorer i trailern som möjligen retar Hitler på is som gör ett framträdande.

History of the World, del II kommer att innehålla flera tidsperioder genom världshistorien som kommer att visa händelser både före och efter originalfilmen. Tidigare bekräftade epoker inkluderar den ryska revolutionen, Shirley Chisholms presidentval 1972, Noah som förbereder sig för Guds stora översvämning, uppfinningen av telefonen, byggandet av de stora pyramiderna i Giza, såväl som det amerikanska inbördeskriget. Trailern retar mer historiska epoker, däribland Freud som håller en föreläsning i Masterclass-stil och Vātsyāyana som presenterar Kama Sutra, samt ett eventuellt framträdande av judar i rymden med Sarah Silverman.

History of the World, del II kommer att vara Brooks första stora författare sedan hans 2005 års remake av The Producers och 2008 Spaceballs animerade show. Den kommande serien kommer sannolikt att bli 96-åringens sista stora film- eller tv-produktion och kan innehålla hyllningar till hans tidigare verk. Med History of the World, del II som har premiär om en månad, behöver publiken inte vänta mycket längre för att se hur Brooks avslutar sin långa lysande karriär.

Lämna ett svar