En humoristisk fanvideo publicerad på Twitter av The Scorch föreslog att Laris lämnade Jean-Luc i slutet av Star Trek: Picard säsong 3 och tog nummer ett med sig. Showrunner Terry Matalas svarade på videon med ett skrämmande avslöjande som knyter nummer ett till Star Trek: Picard säsong 3:s skurkar. Läs hans tweet nedan:

Hur nummer ett att vara en förändring förändrar Star Trek: Picard säsong 3

Terry Matalas skämtade ganska troligt, men om Picards hund var en Changeling skulle det få allvarliga konsekvenser. En Changeling Number One skulle ha ersatt, eller möjligen dödat, Picards pitbull. Medan fänrik Foster (Chad Lindberg) mördades av sin Changeling-imitator, hölls kapten Tuvok (Tim Russ) fången av Changelings. Så även om det finns hopp om att nummer ett hölls vid liv, är det oklart var hundar sitter i Star Trek: Picard’s Changelings dödar eller kidnappar dikotomi. Återigen, om nummer ett är en förändring, kanske han alltid var en shapeshifter och Jean-Luc hade faktiskt aldrig en riktig hund alls!

Det är vettigt för Changelings att imitera Jean-Luc Picards hund eftersom det är osannolikt att han kommer att bli frågad om specifik information som hans mänskliga motsvarigheter. En föränderlig imitation av nummer ett kunde helt enkelt sitta tyst i sin säng och samla information med Picard och Laris lyckligt ovetande. Borgen förstördes i Star Trek: Picards final och Changelings som infiltrerade Starfleet tillfångatogs, men tänk om Laris fortfarande omedvetet tar hand om Number Ones Changeling-infiltratör på Caltok IV? Det är en säker satsning att Terry Matalas bara skojade om att nummer ett är en Changeling eftersom möjligheterna för vad det kan betyda i Star Trek: Picard säsong 3 är lite skrämmande att tänka på.

Star Trek: Picard säsong 3 streamas på Paramount+.Lämna ett svar