Vissa romantiska introduktioner är inte alltid trevliga, som man kan se i en exklusiv

Inför filmens ankomst den här veckan kan Volsiz exklusivt presentera ett nytt Beautiful Disaster-klipp.

Beautiful Disaster (2023): Put Some Ice On Them [EXCLUSIVE CLIP]

Klippet, som ses ovan, introducerar publiken för Gardners Abby när hon träffas söt med Neil Bishop’s Parker och slår honom rakt in i privaten med en frisbee medan hon försöker lämna tillbaka den till en närliggande grupp studenter. Trots att han har ont erbjuder han henne en kort flirt innan han går iväg för att återhämta sig från sin skada.

Hur vacker katastrof är en unik romantisk filmparning

Medan de flesta filmer i den romantiska genren ser sina stjärnor bygga en relation på inspelningsplatsen för projektet, har Beautiful Disaster ett unikt par med Sprouse och Gardner, som har en lång vänskap. Skådespelarduon träffades tidigare under Sprouses tid som student vid New York University och har hållit sig nära under decenniet sedan, vilket de har sagt gjorde det lättare att glida in i en unik dynamik för filmen.

Sprouse och Gardner är dock inte det första kompisparet som finner sig själva spela en romantisk duo i filmgenren. Zooey Deschanel och Joseph Gordon-Levitt följde minnesvärt upp sin första parning och efterföljande vänskap från 2001 års Manic med den hyllade romantiska dramedin 2009 500 Days of Summer medan Julia Roberts och George Clooney på samma sätt skulle se år av samarbeten och vänskaper som började med Ocean’s-trilogin som resulterade i den senaste rom-com Ticket to Paradise.

Även på baksidan har den romantiska genren sett parningar på skärmen bli långvariga vänner, några av de mer anmärkningsvärda är Shailene Woodley från The Spectacular Now och Miles Teller och Adam Sandler och Drew Barrymore, som har spelat i tre filmer tillsammans och försöker att hitta en fjärde. Med Beautiful Disaster som drar nytta av den verkliga vänskapen mellan Sprouse och Gardner, kommer det att bli intressant att se om filmen kan hitta tillräckligt med framgång för att anpassa sin uppföljarroman, A Beautiful Wedding, när den kommer ut på VOD och digitala plattformar den 2 maj.Lämna ett svar