Karen Gillan förklarar den nya dynamiken mellan Gamora och Nebula i

I en intervju nyligen pratade Gillan med Volsiz om Nebula i Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hon diskuterade den nya dynamiken mellan Nebula och Gamora, som på något sätt vänder på deras ursprungliga Guardians of the Galaxy-dynamiken. Gillan förklarade att medan de fortfarande bryr sig djupt om varandra som systrar, är Gamora nu den svårare medan Nebula har blivit mer medkännande. Kolla in Gillans fullständiga citat nedan:

Karen Gillan: De har inte riktigt intressant dynamik nu; till och med hur de hälsar på varandra är lite lustigt. Jag kommer inte att ge bort något, men de har bytt plats på ett sätt. Nebula är nu den mer medkännande, utvecklade och Gamora är den galna, fula som är villig att döda vem som helst för att göra vad hon behöver göra.

Det är verkligen intressant att se den dynamiska utspelningen. Men de är fortfarande systrar. Jag tror, ​​oavsett vad, de bryr sig fortfarande om varandra djupt.

#GOTGVol3 star #KarenGillan explains #Nebula & #Gamora's new dynamic following #AvengersEndgame

Hur Gamora är annorlunda i GOTG Vol. 3

Detta är inte samma Gamora som först introducerades i Guardians of the Galaxy. Den här alternativa versionen lämnade inte Thanos förrän versionen av Nebula som levde igenom båda Guardians-filmerna, Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame, pressade henne till. Hon gick aldrig med i Guardians, vilket har skapat en helt annan person. Det verkar dock som att den enda överensstämmelsen mellan dessa karaktärer är deras kärlek till Nebula, även om den uttrycks på väldigt olika sätt.

Nebula har sakta öppnats upp genom de två första Guardians-filmerna, Avengers: Infinity War och Avengers: Endgame, och accepterat att Gamora älskade henne och att hon kunde hitta en plats med den trasiga gruppen av missanpassade. Avengers: Endgame var ett stort steg för Nebula när hon knöt sig till Tony Stark när de var strandsatta i rymden och med Rocket som den enda andra individen från Guardians som överlevde Thanos snap. Nebula hade tid att växa och blev mer medkännande delvis på grund av Gamoras villighet att offra sig själv för att rädda henne.

Den ursprungliga Gamoran upplevde samma tillväxt i Guardians of the Galaxy: att hitta en familj, öppna sig för att vara sårbar och bli mer medkännande. Men denna alternativa version lämnade Thanos tidigare eftersom Nebula inspirerade henne, och lämnade sedan igen efter att ha besegrat Thanos istället för att gå med i Guardians, vilket skickade henne på en helt annan väg. Guardians of the Galaxy Vol. 3:s Gamora kommer därför att ha ett helt annat förhållande till de andra Guardians. Det verkar dock som om den enda konstanten för Nebula och Gamora bryr sig djupt om varandra efter att ha överlevt Thanos trauma.

Viktiga releasedatum


 • Guardians of the Galaxy Vol. 3

  Utgivningsdatum:

  2023-05-05


 • Marvels

  Utgivningsdatum:

  2023-11-10


 • Captain America: New World Order

  Utgivningsdatum:

  2024-05-03


 • Marvel’s Thunderbolts

  Utgivningsdatum:

  2024-07-26


 • Blade 2024

  Utgivningsdatum:

  2024-09-06


 • Deadpool 3

  Utgivningsdatum:

  2024-11-08


 • Marvels fantastiska fyra

  Utgivningsdatum:

  2025-02-14


 • Avengers: Kangdynastin

  Utgivningsdatum:

  2025-05-02


 • Avengers: Secret Wars

  Utgivningsdatum:

  2026-05-01Lämna ett svar