Varning: Spoilers för Demon Slayer: Swordsmith Village Arc, avsnitt 4 Trenden med förödande brutala strider i

Demon Slayers blodigaste strid tar ut sin rätt på Nezuko

Huvuddelen av avsnitt 4 är tillägnad att bekämpa dessa demoner, och saker och ting är definitivt inte till hjältarnas fördel. Genya spetsades på ett spjut och Tanjiro släpades bort av den tenguliknande demonen när han vädjade till Nezuko om att rädda Genya. Tokito blåstes bort av en av demonens mäktiga fans, vilket lämnade honom uppe på berget med mycket mark att korsa innan han kunde gå med i kampen igen. När kampen fortsatte, tappades Tanjiro från högt upp och höggs mot upprepade gånger av demonens klor. Nezuko orsakade definitivt störst skada för de attackerande demonerna, men till en hög kostnad – hon genomborrades genom halsen och elektricerades av en annan av demonerna och fick också sin högra arm avriven. Nezukos egen Blood Demon Art verkade dock vara ganska effektiv och satte demonerna i brand med sin mystiska rosa eld. Genya lyckades släppa några skott med sin pistol, men vapnet är besviken ineffektivt, med tanke på deras förmåga att regenerera. Gyokkos undersåtar gjorde också ett framträdande i stan, vilket ledde till att larmet slogs och skickade alla som kunde slåss ut på gatorna.

Även om det är uppenbart att Demon Slayers ger allt, ser saker redan ganska dystra ut, speciellt med Tokito tillfälligt utanför kampen. Lyckligtvis är stadsborna åtminstone medvetna om attacken när larmet slås, och larmet erbjöd också ett sätt att få uppmärksamhet från nyligen avlidne Demon Slayer’s Love Hashira, Mitsuri Kanroji, som har vänt sig om för att gå tillbaka till Swordsmith Village och hjälpa till.

Trots att de bara precis blivit varmare, rankas Demon Slayers senaste strid redan bland sina blodigaste, med nästan alla som redan har ådragit sig några allvarliga skador. Tanjiro, Nezuko och Genya måste bara hålla på tills Hashira kan ta sig tillbaka, annars kan hela byn (och Demon Slayer -kåren) gå förlorad.

Det senaste avsnittet av Demon Slayer streamas nu på Crunchyroll!



Lämna ett svar